Voelt u zich wel goed dokter e-book

Ann Peuterman
E-book
ISBN 978-94-6131-359-1
Voelt u zich wel goed dokter e-book Ann Peuterman
E-book
ISBN 978-94-6131-359-1
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Ze vertellen je dat je kanker hebt of onvruchtbaar bent. Ze sturen je weer naar je werk, willen dat je stopt met roken of beloven je een verlossend spuitje als het echt niet meer gaat. Daarna rijden ze naar huis en proberen ze je uit hun hoofd te zetten. Door een goed glas wijn te drinken, een paar kilometer te gaan hardlopen of huiswerk te maken met de kinderen. Dokters zijn geen robots die alleen maar uitvoeren wat in de wet of de eed van Hippocrates staat.

Journaliste Ann Peuteman sprak met Vlaamse huisartsen en specialisten over de dilemma's waarmee ze elke dag worden geconfronteerd. Hoe wegen ze hun keuzes af? Laten ze hun emoties toe of zetten ze die liever buitenspel? Hoe is het om iemand te vertellen dat hij zal sterven? Openhartig vertellen ze over hun werk en wat dat met hen doet.

Ann Peuteman (1973) is redactrice bij het weekblad Knack. Ze raakte geïnteresseerd in de uitdagingen van dokters toen ze eind jaren negentig als politiek journaliste de voorbereiding van de euthanasiewet volgde.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Peuterman
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-359-1
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum2 jan. 1
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies