Vaderklap

Dimitri Desender, Pieter Declercq
Hardcover
ISBN 978-94-6131-644-8
Vaderklap Dimitri Desender, Pieter Declercq
Hardcover
ISBN 978-94-6131-644-8
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

In het boek Vaderklap, inspirerende momenten voor vader en kind bundelen twee jonge vaders de ankermomenten van hun eerste jaren als vaders. Via persoonlijke anekdotes, interviews en coole activiteiten willen ze hun collega-vaders boeien en inspireren. Het resultaat is een boek vol eigen verhalen, mooie foto’s en leuke illustraties.

De eerste keer kamperen in het bos, samen boekjes lezen, praktische tips bij de zwangerschap, vliegtuigen spotten, op Sinterklaasweekend met een paar vaders of zelf een bed timmeren, je ontdekt het allemaal in dit boek. Geen (pseudo)wetenschappelijke materie, maar wel het perfecte roadbook voor de eerste vaderjaren.

Vaderklap is een idee van Pieter Declercq en Dimitri Desender. Tussen de tientallen mamablogs was er lange tijd geen inspiratiebron voor de jonge vaders. Met hun onlineplatform vullen ze die leegte op. Na de jonge succesvolle blog is er nu ook het boek.

Over de auteurs

Over de auteurs

Dimitri runt het strategisch ontwerpbureau Maneuver en holt thuis achter A. en R. aan. Pieter leeft zich online uit op Hot Cuisine de Pierre en VTM Koken en dolt offline met dochter M. Beiden zijn de founding vaders van Vaderklap, het platform voor vaders in wording.


www.vaderklap.be

Details

Extra informatie

Auteur(s) Dimitri Desender, Pieter Declercq
Illustrator Nee
ISBN 978-94-6131-644-8
Gewicht 1g
Cover type Hardcover
Formaat 17 x 24
Aantal pagina's 224
Geplande publicatiedatum 29 mei 2017
Koop online bij: Bol.com

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies