Uit de lucht geplukt (e-book) Mark Tijsmans
E-book
ISBN 978-94-6234-557-7
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Ricky Van De Ruigerots is elf, woont op de wereld Europia en zit in de laatste klas van de lagere school. Hij wil later uitvinder of wetenschapper worden, en droomt er stiekem van om als eerste mens naar Titania te kunnen vliegen, een wereld die als een groene bol aan de hemel van Europia staat. Tot dan toe onbereikbaar! Maar de ministriele besluiters, zo heten de mensen die het voor het zeggen hebben op Europia ,vinden dat soort dromen niet zo fijn! Zij zijn er van overtuigd dat Titania onbereikbaar is!

Wanneer hij voor een spreekbeurt een gekke oude professor interviewt, die nog dezelfde dag spoorloos verdwijnt, denkt de geheime politie dat Ricky achter die verdwijning zit. Zijn ouders worden gearresteerd, en hij kan zelf slechts op het nippertje ontsnappen. Als Ricky de oude professor Eustachius terug vindt, besluiten ze samen een poging te ondernemen om naar Titania te vliegen, om te bewijzen dat  de ministriele besluiters het mis hebben! Maar is dat wel zo verstandig? Wie of wat zullen ze daar aantreffen? En is de professor wel wie hij zegt dat hij is? En wat betekent die kleine stip aan de hemel, die steeds dichterbij lijkt te komen?

Vlieg mee met de heli-schroef-a-flap-trap-tor!  Een knotsgek luchtschip waarvan de bemanning de meest waanzinnige avonturen beleeft!

Details

Extra informatie

Auteur(s) Mark Tijsmans
Illustrator Nee
ISBN 978-94-6234-557-7
Cover type E-book
Formaat 215 x 143
Aantal pagina's 376
Publicatiedatum 7 jan. 2016
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies