Theater Jan Smets
Paperback
ISBN 978-94-6131-853-4
€ 21,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Op een koude maandagochtend, net voor kerst, wordt het dode lichaam van Albert Leblanc aangetroffen in zijn villa in Sint-Martens-Latem. Vermoord. In geen tijd staat de Gentse beau monde in rep en roer. ‘De zilveren vos’, zoals Leblanc genoemd werd, was een hoogstaande advocaat en een graag geziene gast op culturele evenementen. Wie wilde hem uit de weg ruimen en waarom?

Hoofdinspecteur Steve Stern staat voor een raadsel en dat wordt er niet beter op als hij weduwe Julie Leblanc ontmoet, die in hem een verloren gewaand vuur doet opflakkeren. Stern ontdekt al gauw dat dit de gevaarlijkste zaak uit zijn carrière wordt.

Over de auteur

Over de auteur

JAN SMETS is een Gents economist die het grootste deel van zijn loopbaan doormaakte in de Nationale Bank, waarvan hij gouverneur werd in 2015. Hij was verantwoordelijk voor de voorbereiding van de euro-invoering in België in 2002. Smets studeerde en woont in Gent, is getrouwd en heeft twee dochters. Hij is actief in het Festival van Vlaanderen en bestuursvoorzitter van een groot Gents ziekenhuis. Hij houdt van muziek, literatuur, voetbal en golf.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Jan Smets
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-853-4
Cover typePaperback
Formaat14 x 21,5
Aantal pagina's304
Geplande publicatiedatum13 mei 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies