Samen zin Ann Cuyvers
Hardcover
ISBN 978-94-6383-109-3
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 17 dec. 2019


Korte inhoud

Details

In haar eerste boek 12 orgasmes om te ontdekken en te beleven toonde erotisch counselor Ann Cuyvers dat elke vrouw 12 orgasmes kan en mag nastreven of bereiken. Pick and choose, dat was de boodschap. Die regel geldt ook voor Samen zin, 12 intieme lessen om te genieten van elkaar, waarin ze alles verzamelt wat ze in vijfentwintig jaar in de eroticawereld leerde over intimiteit en seksualiteit tussen koppels.

 

Elk van die twaalf lessen is een cadeau. Je krijgt ze, mag ze uitpakken en daarna helemaal zelf kiezen wat je ermee doet. Het ene geschenkje zal in de kast belanden, het andere gebruik je misschien dagelijks. Zo mag het zijn. Want seksualiteit is creativiteit. Creativiteit tussen twee mensen die samen iets willen ontdekken, die samen creëren wat werkt voor hen.

 

Van ademen en genieten naar erotische verbeelding. Van het wekken van je zintuigen naar tuimelen. Van je handpalmen naar een 69. Van samen verlangen naar genot tot verbinden met elkaar. Seks heeft geen kant-en-klaar recept, het is een kwestie van geven en nemen. Elk hoofdstuk in dit boek biedt een nieuwe manier om seksualiteit te benaderen en te beleven. Ga aan de slag met Kama Cuyvers en krijg samen zin.

 

Over de auteur

Over de auteur

Ann Cuyvers is auteur, erotisch counselor en al meer dan twintig jaar de bezielster van de Erotische verbeelding in Antwerpen, een van de eerste en meest stijlvolle eroticashops van Europa. Onder de naam Womeneria organiseert ze erotische counseling, eroticaklassen en gezellige ‘orgasmesalons’, exclusief voor vrouwen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Cuyvers
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-109-3
Cover typeHardcover
Formaat130 x 200
Aantal pagina's180
Geplande publicatiedatum17 dec. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2019 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies