Onze chemobaby (e-book) Andy Cools
E-book
ISBN 978-94-6131-221-1
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Onze chemobaby is het verhaal van een koppel dat vecht tegen een oneerlijke ziekte, voor hun relatie en vooral voor hun ongeboren kindje.

Andy en zijn vrouw Lesley hebben een droomleven: ze hebben een prachtig huis, leuke jobs en vooral … elkaar. Het enige wat hen nog gelukkiger kan maken, is een kind. Hun vreugde is dan ook groot wanneer Lesley in verwachting raakt. Maar dan slaat het noodlot toe, want Lesley ontdekt op een ochtend een knobbeltje in haar borst. De diagnose volgt even snel als onverbiddelijk: borstkanker. Het koppel staat voor een dilemma. Volop inzetten op Lesleys genezing en hun ongeboren kindje opgeven, of kiezen voor hun zoon of dochter en daarmee Lesleys gezondheid nog meer in gevaar brengen? Want een operatie en chemotherapie ondergaan en zwanger zijn, dat gaat toch niet samen?

Lesley en Andy leggen hun lot in de handen van een uitgebreid medisch team en kiezen voor moeder én baby, een medische primeur voor ons land. Lesley knokt haar hele zwangerschap voor wat ze waard is, met maar één doel voor ogen: haar kindje krijgen en zelf genezen om het te zien opgroeien.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Andy Cools
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-221-1
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum9 mrt. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies