Win een gouden duoticket voor het grote Marc de Bel-feest

16-01-2017

Ben jij groot geworden of jong gebleven met de boeken van Marc de Bel? Was jij als kind een echte Kriegel of een stoere Blinker, of waren het eerder Stuffie en Nikki Nikkel die jou konden bekoren?

Was er iemand jouw opa Bellemans of oom Trotter, of had jij het te druk met het zoeken naar Boeboeks op een vuilnisbelt? Misschien ontdek je nu pas Marc de Bel en lees je zijn spannende PITboeken of historische romans voor (young) adults? Eén ding is zeker: Marc de Bel is de afgelopen 30 jaar met zijn boeken menig huiskamer binnengedrongen.

Omdat 30 jaar niet niks is, willen we graag weten wat Marc gedurende die periode voor jou, zijn lezer, heeft betekend. Wat is jouw leukste herinnering aan Marc de Bel, welk boek heb jij als eerste van hem gelezen, of voor welk moment zou jij hem willen bedanken? Laat het ons weten en maak kans op 2 van de 30 gouden tickets voor het avondfeest voor 30 jaar Marc de Bel op 15 juni 2017 in Kruishoutem. Bovendien krijg je er nog een gesigneerd exemplaar van de jubileumeditie van Het ei van oom Trotter bovenop.

 

Kans maken? Neem hier snel deel!

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies