Win een lezing rond 'Onopgelost en waargebeurd'

02-02-2017

Guy Didelez en Frank Pollet hebben voor hun nieuw boek Onopgelost & waargebeurd proberen te achterhalen of er ooit spookkosmonauten naar de ruimte vertrokken maar nooit zijn teruggekeerd. Ze groeven in eigen land naar de zieneres van Onkerzele, die voorspeld had dat haar lichaam ook na haar dood intact zou blijven. Ze zochten uit wat Tommie Woodward bezielde toen hij riep: ‘Fuck the alligators!’ en ze haalden nog een aantal andere krachttoeren uit. Telkens was hun conclusie dezelfde: dit is een onopgelost, maar waargebeurd verhaal!

Heb jij zelf ooit al iets meegemaakt dat zo vreemd was dat echt niemand je geloofde? Een spannende of absurde gebeurtenis die je écht niet kon verklaren, maar waarvan je zweert dat ze echt gebeurd is? Of misschien heeft iemand die je kent wel zoiets meegemaakt.

Schrijf zelf of klassikaal dat verhaal uit op maximaal 1 zijde van een A4 en mail het naar wedstrijd@vanhalewyck.be of stuur het op naar Van Halewyck, wedstrijd Onopgelost & waargebeurd, Bikschotelaan 230 bus 9, 2140 Borgerhout. Je klas maakt zo kans op een lezing rond Onopgelost & waargebeurd in het 3e trimester van schooljaar 2016-2017.

Deelnemen kan tot eind maart. Guy Didelez & Frank Pollet maken de winnende inzending persoonlijk bekend op facebook.com/vanhalewyck op zaterdag 1 april. Lees hier het wedstrijdreglement

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies