Vijf tips die jouw seksleven leuker en spannender maken

10-08-2017

Een bevredigend seksleven is voor veel mensen een essentieel onderdeel van een gezonde relatie. Tijd maken voor elkaar en praten met je partner is natuurlijk heel belangrijk, maar soms wil je gewoon wat extra vuur tussen de lakens.

Ben jij op zoek naar tips om je seksleven te verbeteren? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eens iets nieuws uitproberen? Met deze vijf tips wordt jouw seksleven gegarandeerd een stuk heter! 

1. Knuffelzakken: verwen elkaar zonder dat iemand het merkt

Doen jullie het graag in de auto, in de bioscoop, op een bank in het park? Ga dan op zoek naar een brede broek mét zakken voor hem. Maak de onderste naad van beide zakken los. Als jullie in de bioscoop zitten, kun je ongegeneerd met zijn penis spelen, zonder dat iemand ook maar iets merkt! Nog beter is het als jullie allebei een broek met zulke knuffelzakken dragen …

2. Verras haar in haar pyjama

Als zij zoals elke avond voor het slapengaan haar tanden poetst, ga je achter haar staan en til je haar nachtjapon op. Je stoten volgen het ritme van haar poetsbewegingen.

3. Maak de regisseur in je los

Sommige koppels houden ervan om een heel scenario uit te schrijven dat ze elkaar vervolgens per e-mail of brief opsturen. Op een afgesproken tijdstip voeren ze dan samen het scenario uit. In hun scenario kunnen kledingvoorschriften staan – ‘Draag woensdagavond een wit rokje met daaronder een rode string.’ – maar ook acteerinstructies en andere regieaanwijzingen: ‘Je gaat naar een seksshop en koopt een rabbit-vibrator.’ Of: ‘Als ik je billen aanraak, begin je zachtjes te kreunen.’

4. We spelen een spel vanavond

Speel een spel dat jullie allebei leuk vinden: stratego, schaken, trivial pursuit of een game op je playstation. Maak vooraf de afspraak dat de verliezer een halfuur het slaafje van de winnaar wordt. Maak van dat halfuurtje gebruik om je uitgebreid te laten masseren, om je te laten verwennen onder de douche of om alle hoeken van de slaapkamer te ontdekken.

5. De trap op 

Doe het vanavond een keer op de trap, op z’n hondjes. Je liefste gaat een paar trappen hoger op haar knieën zitten. Als jullie trap een loper heeft, zal ze het heel fijn vinden met haar borsten over het tapijt te glijden. Jij zult genieten van de forse opwaartse bewegingen die je moet maken om verbonden te blijven.

 

Meer vurige tips? Spannende seks is perfect voor nieuwsgierige koppels. Met meer dan 700 ideetjes heb je elke avond iets nieuws om uit te proberen met je partner! 

Nu kopen

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies