Speel zelf de hoofdrol in de nieuwste Deflo

12-06-2017

Zelf de hoofdrol spelen in een spannende whodunit met mysterieuze personages en een bloedstollende scènes? Dankzij een bijzondere en exclusieve samenwerking met Deflo maakt eci het mogelijk! In de nieuwste thriller van deze succesvolle Vlaamse thrillerauteur, bepaalt de lezer namelijk zelf wie de hoofdrolspelers zijn.

Via de webiste van eci maak je in enkele klikken een eigen gepersonaliseerde versie van Aan jou de keuze. Met een online formulier geef je namen aan de personages in het verhaal. Die van jezelf, familie of vrienden bijvoorbeeld. Binnen enkele dagen ontvang je de gepersonaliseerde printing on demand-editie. 

Over het boek

In Aan jou de keuze kruisen vier mensen – een luxepaardje, een sociaal geval, een verliefde vrijgezel en een gladde verkoper – elkaars pad in het luxebordeel van Francesca D’Abruzzo, die deze speling van het lot niet overleeft. Er komt politie aan te pas. De vier worden aangehouden en de plaats delict wordt hermetisch afgesloten, want ervaren inspecteur Peter Vergauwen twijfelt er geen seconde aan: de moordenaar is een van hen. De kunst is om het te bewijzen. Want niemand heeft een motief. Of toch?

Nu kopen

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies