Pre-order de nieuwe Chrostin

25-07-2019

Are you ready for this?

Verrassing: Sluwe vissen dragen leuke hoedjes is geen boek. Het is geen ordinaire postkaartenset en ook niet zomaar een kunstbox. Het is meer dan dat. Het is een cadeau... eentje dat blijft geven. Want vandaag is niks nog alledaags en dat weet Chrostin als geen ander. 

In deze luxueuze uitgave vind je 50 postkaarten om te bewaren, 50 om te delen en 10 grotere prints om in te kaderen, cadeau te doen of gewoon lekker zelf te houden. Een mix van Chrostins meest succesvolle cartoons, spiksplinternieuw werk, ongeziene comics en – waarom ook niet – stukjes uit haar millennialdagboek. 

Wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Bestel 'm dan via onderstaande link, en krijg de box toegestuurd zodra hij klaar is voor de wijde wereld.

Chrostin - Sluwe vissen dragen leuke hoedjes

Pre-order jouw exemplaar nu!

Sluwe vissen dragen leuke hoedjes is voor iedereen die op zoek is naar gniffels in een grijze wereld, een goeie dosis zelfironie, afgewerkt met een handjevol sisterlove (maar brothers zijn ook welkom, maak je geen zorgen) — dus kortom: iedereen op deze planeet. Behalve haaien. Haaien niet. 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies