Ladies night op de Boekenbeurs (3/11)

31-10-2017

Op 3 november kan je terecht op de Boekenbeurs voor een heleboel girl power, en dat tot tien uur ’s avonds! Tijdens deze nocturne is er heel wat te beleven. Wat kan je verwachten op onze stand in Hal 1? 

#GRLPWR: Meet & greet met Ilona Lodewijckx en Aurike Quintelier van Fille Folle

Kom tijdens de ladies night langs voor een babbel met de oprichters van Fille Folle: geen geleuter over modetrends, crashdiëten of versiertips – maar wel een empowering gesprek over je goed voelen in je lijf, in actie schieten voor een betere wereld of seksualiteit. En schaf gelijk hun recht-voor-de-raap en vrolijk vormgegeven lifeguide aan.

Meer info

Libelle presenteert: #Help! Mijn kind leeft online

De nieuwe media – Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp – overrompelen ons. Wie wil, kan altijd en overal in verbinding staan met anderen. Maar de balans slaat stilaan door. Kinderen worden geconfronteerd met massa's informatie die ze moeten verwerken, de sociale media lijken hen op te slorpen en gamen lijkt wel een manier te zijn om uit de 'echte' wereld te ontsnappen. Hoe ga je daar als ouder mee om? En hoe zet je je kind op pad naar een gezond sociale mediagebruik? Libelles kinderpsychiater Lieve Swinnen en social media-evangelist Stefaan Lammertyn brengen hun professionele expertise én hun ervaringen als ouder samen en mixen kennis over media en opvoeden in een gezonde cocktail.

Meer info 

Signeersessies

N.I. Monteny

Weg van jou is een echte pageturner: een vlotte, zomerse roman die je niet meer weg kunt leggen.

Meer info

Leen Steyaert

In Stop de rush! toont Leen Steyaert een brede waaier van mogelijkheden om je hormonen en je zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen.

Meer info

Lieve Swinnen

In #Help! Mijn kind leeft online houden Lieve Swinnen en Stefaan Lammertyn het basic, zodat niet alleen diehards, maar ook dummy’s aan de slag kunnen. Lieve en Stefaan brengen hun professionele expertise in dit boek samen en mixen kennis over media en opvoeden in een gezonde cocktail.

Meer info

Jennifer Schleber

Jennifer Schleber deelt in Empty the Fridge haar passie voor koken met restjes. De smaakvolle recepten, die je gemakkelijk aanpast aan wat jij in huis hebt, vormen samen met nuttige weetjes en bewaartips de basis om voedselverspilling tegen te gaan. 

Meer info

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies