Ik ga op reis en ik neem mee: 4 boeken voor in je koffer

26-06-2017

Ga jij deze zomer op citytrip of trek je de natuur in? Maak je een verre reis of blijf je lekker thuis? Bereid je alvast voor op een ontspannende vakantie met deze zonnige zomerboeken!

 

1. Wegdromen op het strand

Een tube zonnecrème, een strandhanddoek en Weg van jou van N. I. Monteny: meer heb je niet nodig op het strand. In deze feelgood-roman volgen we het liefdesleven van de familie Van Antwerpen: een weduwnaar die aan het internetdaten gaat, een twintiger die de ware liefde niet kan vinden en een single moeder die het hof gemaakt wordt door een knappe journalist.

Romantiek, relaties en witte wijn: Weg van jou is jouw perfecte date voor deze zomer!

Bestel nu

 

2. Samen op avontuur

Is kamperen in de wildernis (of op een camping) niet spannend genoeg voor jou? Stop dan zeker You & Me, de bucketlist voor koppels van Petra De Pauw in je rugzak. 

De weg vinden zonder gps of op reis gaan in je eigen stad: je scoort niet alleen heel wat punten, maar je leert elkaar bovendien nog beter kennen. Avontuur verzekerd!

Bestel nu

 

 

3. Ergens onderweg

Zoek je nog een perfect boek om tijdens je vlucht, je treinreis of je autorit te verslinden? Laat je dan meeslepen door de nieuwste thriller van Luc Deflo! 

In Aan jou de keuze kruisen verschillende mensen elkaars pad in het luxebordeel van Francesca D’Abruzzo. Zij wordt echter op gruwelijke wijze vermoord. Wie heeft het gedaan en waarom? Ontdek het in deze nagelbijtend spannende thriller!

Bestel nu

 

 

4. De spannendste vakantie thuis

Wordt het deze zomer geen verre vakantie voor jou, maar een gezellige staycation? Dan zijn de zomermaanden het perfecte moment om je partner beter te leren kennen.

Met Spannende seks van Ilse Nackaerts, het pretalfabet met meer dan 700 uitdagende oefeningen, ga je ongetwijfeld een zwoele zomer tegemoet! 

Bestel nu

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies