Het tepelorgasme: klaarkomen door enkel je borsten te stimuleren

23-02-2018

Wie denkt dat elk orgasme hetzelfde aanvoelt, is goed fout. Naast de gekende vaginale en clitorale orgasmes zijn er namelijk nog 10 andere orgasmes die je naar een hoogtepunt kunnen brengen. Zo bestaat er niet alleen een keelorgasme, maar kan je ook je a-, u- en g-spot stimuleren. Of wat dacht je van een cervicaal orgasme? In 12 orgasmes gidst Ann Cuyvers je langs gekende en minder gekende orgasmes en geeft ze je allerlei tips and tricks om zelf mee aan de slag te gaan. Wij pikten er alvast één orgasme uit om de toon te zetten: het tepelorgasme.

Wellicht klinkt het een beetje raar, misschien zelfs onmogelijk, maar toch kan het: door je tepels op de juiste manier te stimuleren, kan je een orgasme bereiken. Wees je er wel van bewust dat een tepelorgasme niet bij elke vrouw gelijk is. Sommige vrouwen omschrijven het als even explosief als een clitoraal orgasme, anderen ervaren het eerder in vlagen of golven. Hoe dan ook, het creëert een tintelend gevoel dat je tot in je vagina voelt.

Zo bereik je een tepelorgasme: 3 stappen

Een eerste stap om een tepelorgasme te bereiken, is om je borsten te leren kennen. Neem hen daarom maar eens goed vast. Hoe meer je je borsten namelijk aanraakt, hoe beter je band met hen is. Ten tweede moet je je borsten conditioneren. Wanneer je met je borsten speelt en tegelijkertijd jezelf bevredigt, dan zullen je hersenen een link leggen tussen het aanraken van je borsten en het genotsgevoel van een orgasme. Als laatste moet je ook durven te experimenteren. Weet wat er voor jou werkt en wat niet. Maar net als bij je clitoris kan het wel even duren voor je overspoeld wordt met dat gelukzalige gevoel. Stabiele, consistente bewegingen zijn daarbij van uiterst belang.

Van zoenen tot ijsblokjes: hoe je partner je kan helpen klaarkomen

Uiteraard kan ook je partner helpen. Laat hem weten wat je prettig vindt, of probeer eens orale stimulatie. Niet alleen de textuur, warmte en vochtigheid van zijn tong en lippen op je borsten zullen een meerwaarde bieden, hij kan ook verschillende technieken toepassen. Van likken en zuigen tot zoenen en zachtjes bijten, er zijn opties genoeg en elk creëert een ander gevoel. Ook experimenteren met ijsblokjes of warme massageolie kan een effect teweeg brengen.

Wanneer dat orgasme maar niet komt: seksspeeltjes to the rescue

Lukt het je niet om enkel met bovenstaande technieken een tepelorgasme te bereiken? Niet getreurd, er zijn nog andere mogelijkheden. Zo bestaat er een heel arsenaal aan seksspeeltjes die je borsten kunnen stimuleren en je kunnen helpen om een hoogtepunt te bereiken. De trillingen van een clitorisvibrator zullen bijvoorbeeld een andere stimulans bieden die je met je vingers niet kan bereiken. Ook een tepelcrème heeft zo zijn voordelen. Het maakt je borsten niet alleen gevoeliger, het kan je ook een aangenaam en tintelend gevoel bezorgen. Wanneer je avontuurlijker bent aangelegd of het graag wat pittiger hebt, zijn tepelklemmen ook een optie. 

 

 

Benieuwd hoe je die 11 andere orgasmes kan bereiken? 12 orgasmes om te ontdekken en te beleven van Ann Cuyvers is nu overal te koop. 

Nu kopen

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies