Filmrechten 'Mr. Poppins' verkocht

30-05-2017

Mr. Poppins is een veelstemmige roman die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. De roman van Alejandro Palomas won de Catalaanse prijs voor jeugdliteratuur en de nationale Spaanse prijs voor kinder- en young adult-literatuur. Bovendien maakt dit onvergetelijke verhaal nu ook kans op een verfilming.

Mr. Poppins is een prachtige roman vol gevoelens, tederheid, veelzeggende stiltes, onuitgesproken woorden en met een indrukwekkende ontknoping. De personages charmeren met hun fijnzinnige persoonlijkheid en laten je tot het einde niet meer los. Ze laten je zonder grote woorden kennismaken met hun eigen subtiele karakterkenmerken, en maken zich op die manier onvergetelijk. Iedere lezer, jong of oud, duikt onder in de wereld van de verlegen Guille.

Het zijn de producenten van Disney’s Ozzy, bekroond met de Goya Award voor Best Animated Movie 2017, die een filmadaptatie van Mr. Poppins plannen. Momenteel wordt er gedacht  aan een film met een fantasy-twist, zoals A monster calls, een film uit 2016.

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies