Feest! 3 vrolijke cadeauboeken voor communie, vormsel of lentefeest

27-04-2017

Eerste communies en lentefeesten brengen jaarlijks heel wat teweeg: maken we zelf een uitnodiging voor het lentefeest? Wanneer nemen we de communiefoto’s? Hebben we al de juiste communie- of lentefeest-outfit? En als genodigde geef je naast jouw wensen en felicitaties die dag ook graag een geschenk dat als mooi aandenken kan dienen. Deze drie cadeauboeken nemen elk communicantje of feestvierdertje op een mooie en fantasierijke reis, of het nu gaat om een dappere ontdekkingsreiziger, een filosofische dromer of een nieuwsgierige avonturier. 

1. Voor de ontdekkingsreiziger die ervan houdt om weg te dromen

Staat het feestvarken in jouw familie stiekem te popelen om een reis rond de wereld te maken? Om andere landen te leren kennen en verschillende culturen op te snuiven? Goed nieuws: dat kan ook vanuit de zetel of strandstoel! En toen zei de draak… neemt je mee op multiculturele reis rond de wereld. Een spannend, grappig en betoverend verhalenboek met dertig sprookjes uit verschillende landen.

Kopen

2. Voor de dierenvriend die niet bang is om verder te denken

Met Waarom een bos geen ramen heeft duikt jouw feestvierder het beestenbos in. Wat staat hem of haar daar te wachten? Een zalm die wil leren wandelen, een mier die de vos te slim af is, het nijlpaard dat iedereen wil helpen en de spin die zijn draad kwijt is. Kleine waarschuwing: de 28 kortverhalen maken je hartelijk aan het lachen en zetten de kleinste filosofen aan het denken.

Kopen

  

3. Voor de hartendief die zijn plaatsje in de wereld zoekt 

De zon komt iets vaker tevoorschijn en langzaam maar zeker sluipt de zomer het land binnen. Het uitgelezen moment om bellen te blazen in de zon, en dat weet De jongen in de zeepbel ook. Hij springt in zijn zeepbel, trekt op avontuur en komt zo telkens wat meer te weten over zijn eigen plekje in de wereld. Extra tip: vervolledig jouw cadeautje met een bellenblazer. Lachen geblazen! (Pun intended)

Kopen

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies