‘De jongen in de zeepbel’ live tijdens de Paasvakantie

27-03-2017

Nog op zoek naar een fijne weekendactiviteit voor kinderen van 6 tot 9 jaar? Auteur Valerie Eyckmans brengt tijdens en na de Paasvakantie een levendige vertelling van haar sprookje in verschillende boekhandels. De jongen in de zeepbel is een ontroerend verhaal over je plaats zoeken en vinden, met prachtige illustraties van Stephanie Dehennin.

Wil je Valerie dit verhaal zelf horen vertellen? Dat kan! Ze boetseerde het sprookje tot een levendige, frisse vertelling die ze met veel overgave in de boekhandel brengt. Op volgende data kan je alvast naar De jongen in de zeepbel komen kijken en luisteren:

  • 8 april 2017 – Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat (Diestsestraat 127, 3000 Leuven)
  • 23 april 2017 – bOEk & kOEk (Keppestraat 35, 9320 Erembodegem)
  • 30 april 2017 – Mokkakapot (Sergeyselsstraat 2, 2140 Antwerpen)
  • 13 mei 2017 – Theoria (Casinoplein 10, 8500 Kortrijk)
  • 2 juli 2017 – De Z-bar (Molenwijk 72, 2260 Westerlo)

Hou voor verdere informatie rond deze en andere voorstellingen zeker de evenementenpagina van facebook.com/vanhalewyck in de gaten.

Wil je zelf graag een vertelling hosten? Neem contact op met julie.verhaert@vanhalewyck.be

 

Op een dag blaast een klein verlegen jongetje een supergrote zeepbel. Soepel als een tijger duikt hij de bel in, en weg is hij. Al snel wordt hij wereldberoemd. De jongen vindt het leven in zijn zeepbel heerlijk, hij geniet van zijn lange reis. Maar dan begint het te stormen. En krijgt hij honger. En wil een vogel zijn zeepbel uitbroeden … Is het dan toch niet zo leuk? Plots hoort hij iemand om hulp roepen. Zal hij zijn veilige zeepbel verlaten?

Een heerlijk sprookje over je plaats zoeken en vinden.

Meer info

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies