De girlpower komt van Fille Folle dit najaar

18-09-2017

Het online platform Fillefollemagazine.com bestaat 1 jaar en dat vieren we met een boek. Een heuse lifeguide die in tien hoofdstukken jonge vrouwen in de 21e eeuw het bos door de bomen weer doet zien, omdat opgroeien zo al moeilijk genoeg is.

Met het boek Fille Folle brengen Ilona en Aurike een recht-voor-de-raap en vrolijk vormgegeven lifeguide die in 10 hoofdstukken hapklaar en taboevrij uitlegt waar elke tiener mee bezig is, maar waar veel te weinig over wordt gecommuniceerd. Wat er allemaal met dat vrouwenlijf verandert tijdens de puberteit of hoe je als tiener zelf iets moois kan ondernemen in de wereld die niet altijd even fraai is. Hoe je als jong meisje je eigen lijf graag kan leren zien en niet alleen elkaars maar vooral je eigen beste vriendin moet worden. Hoe seks nu eigenlijk in zijn werk gaat – zonder de rooskleurige romantische komedie-toer op te gaan – en dat masturbatie echt helemaal oké is. Hoe je je leven als tiener heus niet op een rijtje hoeft te hebben en dat iedereen haar leidinggevende wel eens per ongeluk mama noemt. En nog meer, véél meer.

Fille Folle is het boek dat op het boekenrek van elk meisje of eender wie zich met het vrouwelijk geslacht identificeert, hoort te prijken, hét boek dat elke ouder, grootouder, verre nonkel of achternicht aan het jong geweld in de familie cadeau wilt doen en het boek waarvan iedere twintiger, veertiger of zestiger vandaag wou dat het er in haar jeugd was geweest.

Wij vragen jou om ons te helpen ons nieuws te verspreiden. Vertel jouw vrienden, familie, kennissen en buren dat hét boek van dit najaar vanaf 12 oktober op hen ligt te wachten in de boekhandel. Dat kan je doen door je in te schijven met Facebook of Twitter.

Wat is een Thunderclap campagne?

Thunderclap is een handige online tool die ons helpt om allemaal samen dezelfde boodschap op hetzelfde moment te verspreiden. Op die manier kunnen we samen nog meer mensen bereiken met ons nieuws. Als je je inschrijft voor de campagne, zal op 12 oktober volgende bericht op jouw profiel gedeeld worden:

BAM! Klaar voor een brok girlpower? #FilleFolle, dé taboevrije lifeguide voor meisjes van 13 tot 17 is nu te koop!

Help us spread the word!

Ons doel is om minstens 250 enthousiastelingen te verzamelen die allemaal samen onze boodschap de wereld in willen sturen. Ben jij bereid om ons te helpen? Schrijf je hieronder in en help ons het goede nieuws door te vertellen!

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies