Blogtour: 'Marie, codenaam Jeanne'

30-01-2017

Van 20 tot en met 28 februari 2017 trekt de gloednieuwe Young Adult MARIE, codenaam Jeanne van Marc de Bel langs 9 verschillende blogs in Vlaanderen en Nederland.

Sinds enkele jaren spitst Marc de Bel zich toe op young adult romans. Met succes, want zijn historische romans worden zowel door jongeren als door volwassenen erg gesmaakt. Eind februari ligt zijn nieuwe historische young adult MARIE, codenaam Jeanne in de boekhandel, maar er zijn 9 gelukkige lezers die het boek al eerder in handen kregen.

Op maandag 20 februari geeft Eveline op This is how we read het startschot van de blogtour met haar recensie en een kort interview met de auteur. Vervolgens reist het boek naar Boekenz op dinsdag 21 februari. Woensdag geeft Katrien haar oordeel op Perfect imperfect en op donderdag is Ingrid van Boeklovers aan de beurt. Op vrijdag vertelt Annelies van Boekboetiek wat ze van het derde luik in de Pauwels-trilogie vond en in het weekend schrijven Chantal van Coffee nd cookie en Ineke van Wonderland by Alice hun recensie. Op maandag vertelt Joany op haar blog Nerdy mommy hoe zij het vervolg op Ule en Mette heeft ervaren en op dinsdag 28 februari heeft Eline van Les filles qui lisent het laatste woord.

En als je dan het boek graag zelf wil ontdekken, dan nodigen wij je graag uit op de officiële boekvoorstelling op dinsdagavond 28 februari om 19u. Waar? In Kazerne Dossin, Goswin de Stassartstraat 153, B-2800 Mechelen. Ben je er graag bij? Geef dan een seintje via julie.verhaert@vanhalewyck.be

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies