Zero Waste Kalender - Vanaf nu te reserveren

11-07-2019

Mei plasticvrij, #youthforclimate, Eneco Clean Beach Cup, … De zorg om ons milieu houdt ons vandaag meer dan ooit wakker. Elke wereldburger zoekt naar manieren om een steentje bijdragen om de negatieve impact van onze levenswijze te beperken omdat we beseffen dat het inmiddels vijf na twaalf is. Maar hoe begin je daar best aan?

De Zero Waste Kalender van Veerle Colle wil daarbij helpen. Haar (uiteraard) herbruikbare jaarkalender bevat 366 tips voor het hele gezin om het afval en je ecologische voetafdruk het hele jaar door te beperken. Afvalvrij gaan leven vraagt tijd. De tips op deze kalender helpen je daarom stapsgewijs op weg zodat je in je eigen tempo heel ver kan komen. Je kan starten wanneer je wil en naar keuze vooruit- of achteruitblikken. Zo ben je voorbereid op élke periode van het jaar.

Al van kinds af aan is tekenen voor Veerle Colle niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook ontspanning en een persoonlijke weergave van de werkelijkheid. Gegrepen door de hoeveelheid afval die we als mens produceren, tracht Veerle met haar zero waste lifestyle vooral een statement te maken. Ze probeert zo weinig mogelijk afval te produceren en wil ook anderen bewust maken van het afvalprobleem en de plastic soep, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.

De Zero Waste Kalender zal je vanaf oktober in jouw boekhandel kunnen vinden. Maar omdat je liefst vandaag al eerste stappen richting zero waste lifestyle wilt zetten, kan je hem vanaf nu pre-orderen.

Volg Veerle ook op Instagram via @veerle.colle, via haar blog en beluister de Zero Waste podcast op Soundcloud.

 

Zero Waste Kalender

 Veerle Colle

Reserveer nu
Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies