De Strafste School verdient de strafste boeken

04-05-2018

Gisterenochtend werden luisteraars van MNM wakkergegild door het meer dan extatische GO! Atheneum van Aalst dat tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow ontdekte dat zij zich komend jaar De Strafste School mogen noemen.

En zo’n titel, daar horen natuurlijk prijzen bij. MNM trakteerde het Aalstse middelbaar op het Strafste Feestje dat live werd uitgezonden op de radio. Onder andere Kraantje Pappie, SLM, Henri PFR, Niels Destadsbader en 5NAPBACK kwamen het podium in de turnzaal opwarmen. Daarnaast kon de school genieten van een heuse Escape Room op hun eigen speelplaats. En omdat wij er bij Van Halewyck van overtuigd zijn dat straffe leerkrachten en leerlingen ook van straffe boeken houden, werden ook wij dit jaar partner van dit prachtige project.

De leerlingen van het GO! Atheneum Aalst kunnen, eens ze wat bekomen zijn van het strafste feestje, weglezen in de meer dan 100 gloednieuwe boeken die wij aan hun schoolbibliotheek cadeau hebben geven. Het leesnestje in lokaal 101B van de strafste school werd gisteren bijgevuld met drie grote dozen boordevol boeken en auteur, acteur en amuseur Mark Tijsmans heeft alvast samen met Tom De Cock de eerste doos uitgepakt.

Strafste school

Je kan de uitzending herbeluisteren via de website van MNM. Veel uitpak- en leesplezier, GO! Atheneum Aalst! Laat ons zeker weten welk boek jullie favoriet is.

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies