Anja Feliers schrijft Beste Nederlandse VrouwenThriller 2018

30-01-2019

Elk jaar kiezen thrillerlezers via het platform vrouwenthrillers.nl de Beste Nederlandse VrouwenThriller. De longlist bestaat uit de best beoordeelde thrillers van het afgelopen jaar. Het perfecte meisje van Anja Feliers behaalde de eerste plaats en mag zich dus een jaar lang de Beste Vrouwenthriller noemen.

Het perfecte meisje is de achtste titel in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden. De boeken spelen zich af in Oud-Rekem, het dorp dat al tien jaar de titel van Mooiste Dorp van Vlaanderen draagt. Het succesverhaal van Anja Feliers ging van start in 2010 en intussen mag Feliers zich tot de best verkopende vrouwelijke thrillerauteurs rekenen. Feliers haalde inspiratie voor Het perfecte meisje in de #metoo-beweging.

De prijs voor Beste Nederlandse VrouwenThriller is in de eerste plaats een publieksprijs, en net daardoor vindt Anja Feliers hem bijzonder waardevol. Het zijn immers de lezers zelf die gekozen hebben wie deze prijs volgens hen verdient en moet ontvangen.

Recent ging Het perfecte meisje bij ons in tweede druk. Voor fans van Feliers is er ook nog ander fijn nieuws: in april verschijnt Wat hij mij zei, het eerste luik in een gloednieuwe reeks rond medium Caro Westerhof. Wat hij mij zei is een dramatische en meeslepende thriller met een ontknoping die zal doen snakken naar meer.

 

Naar het boekNaar het boek
Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies