7 boeken voor mama

09-05-2018

Ben jij nog op zoek het uitgelezen cadeau voor moederdag? Dan is deze lijst voor jou: 7 boeken voor mama om meteen in te pakken!

1. Een doe-boek voor qualitytime

Mum & Me van Petra De Pauw is een bucketlist voor avontuurlijke mama’s en kinderen boordevol leuke uitdagingen. Hou je avonturen bij het in boek, en dan wordt het een stille getuige van jullie momenten samen. Plezier verzekerd! Voor mama’s en kinderen van 0 tot 120 jaar.

Mum & Me

2. Creatief met haakstokjes

Schuilt er een creatief haakwonder of een crea Bea in jouw mama? Of krijgt ze niet genoeg van kleine monsters in huis? Dan is deze Amigurumi-reeks iets voor haar. Er zijn Amigurumi monstertjes voor zowel beginners als meer ervaren haakfans.

Amigurumi

3. Zorgeloos en gezond koken

Wordt ze tussen de talloze mailtjes en vergaderverzoeken dagelijks geplaagd door de grote vraag: Wat eten we vanavond? Dan is het boek van Gezonde Drukte de ultieme cadeautip voor haar! Het kookboek van deze vier voedingsexperts en mama’s combineert nuttige inzichten en 70 recepten die de perfecte mix zijn van snel, gezond en lekker.

Wat eten we vanavond?

4. Themataarten voor bakexperts

Staat jouw mama elke zondag in de keuken met een witte bakschort en vingers vol kruimeldeeg? Dan zal ze ongetwijfeld graag aan de slag gaan met Themataarten, het kookboek waarmee ze van elk gebak een echt kunstwerkje maakt.

Themataarten

5. Voor stralende mama’s

Menopauze-experte Leen Steyaert verwerkte de inzichten uit haar praktijk in zes praktische plannen met vragenlijsten, aanbevelingen en concrete tips. Met Jouw Menopauzeplan toont Leen dat de menopauze niet het begin van het einde is, maar net een fantastisch nieuw hoofdstuk!

Menopauzeplan

6. Breng de natuur in huis

Een mama met groene vingers, herken je dat? Jeukt het om ook in de winter met planten aan de slag te gaan? Dan zal ze maar wat graag beginnen werken aan een indoor moestuin. Het hele jaar door kan ze dankzij De indoor moestuin binnenshuis kruiden, groenten, eetbare bloemen en vruchten opkweken tot ze oogstrijp zijn. Smullen geblazen!

Indoor moestuin

7. Romantisch weglezen

Kent mama de romantische films When Harry met Sally, Notting Hill én Bridget Jones Diary volledig vanbuiten en kan ze elke dialoog uit Four weddings and a funeral en The Notebook meezeggen? Dan is ze ongetwijfeld te vinden voor Weg van jou, de hilarische pageturner van N.I. Monteny waarmee ze heerlijk kan wegdromen in de lentezon.

Weg van jou

 

Met welk boek doe jij je mama een plezier? 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies