4 tips voor vlinders in de buik op Valentijn

09-02-2017

Valentijn staat voor de deur en dat betekent dat we nu al kunnen beginnen zwijmelen. Of je nu een diner bij kaarslicht plant, een avontuurlijk weekendje weg of simpelweg een gezellig avondje met een dromerig boek, Valentijn is het perfecte moment om je meest romantische beentje voor te zetten. Nog geen idee wat je die dag met je geliefde wil doen? Laat je inspireren door deze boeken!

You & Me

1. Samen spannende, nieuwe dingen proberen


Spanning, plezier en avontuur. Durf jij de opdrachten in dit bucketlist-boek aan? You & Me van Petra De Pauw staat vol toffe opdrachten om samen met je geliefde uit te voeren: samen een taart bakken, een horrorfilm kijken of je verstoppen in de stad. Het doel van You & Me is samen oud worden zonder elkaar te verliezen in de snelheid van het leven. Door de honderden grote en kleine uitdagingen in dit boek zullen jullie nog meer koesteren wat jullie samen hebben.

Pizza & Pasta

2. Een romantisch diner bij kaarslicht

Een klassieker, maar telkens weer een schot in de roos. Wat kaarsjes, een zacht muziekje en een tongstrelend gerechtje op tafel. Dat is het perfecte recept voor een geweldige Valentijnsavond. En omdat de liefde door de maag gaat, raden wij graag een receptje uit Pizza en pasta aan. Slurp samen van een heerlijk romige pasta en ga helemaal voor een sfeertje à la Lady en de vagebond of ga op zoek naar je innerlijke Frank Sinatra en smul van een onweerstaanbare pizza pie. Want that’s amore.

Verliefd

3. Gezellig met de kids

Gezellig samenzijn op Valentijn? Dat kan ook met de kinderen erbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch verhaaltje voor het slapengaan? Verliefd van Stefan Boonen en Jan Van Lierde is prachtig geïllustreerd en behandelt het thema verliefdheid op het niveau van jonge kinderen. Gegarandeerd vlinders in de buik! En wanneer de kids heerlijk slapen, hebben jullie extra tijd voor elkaar!

Jaspers vlinders

4. Op de bank met een sterk boek

Ah, zucht, zwijmel. Wat is er plezieriger dan volledig wegdromen bij een mooie roman? Gezellig op de bank met een kop thee, een koekje en een goed boek. Onze suggestie? Rode vruchtenthee, chocoladecake en  het unieke Jaspers vlindersEen meeslepende young adult-roman over het gevecht van Jasper en Roderik om van elkaar te mogen houden.

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies