Nieuws

Oogchirurg Francis Elderwereld staat op het toppunt van zijn kunnen. Voor zijn studenten is hij een briljante misantroop, voor vrouwen een onweerstaanbaar mysterie. Maar net als hij dankzij een flirt met een steenrijke erfgename zijn grootste professionele succes ooit lijkt te bereiken, ontvangt hij een lugubere verrassing. Lees hier het vervolg.

Lees meer

De veertiende brief van Marc de Bel en Gino Marchal wordt op vrijdagochtend 15 juni voorgesteld in het Stadhuis in Gent. Daarna zal het boek ook overal te koop zijn.

Lees meer

Als je nog niet klaar bent om voor onze Rode Duivels te supporteren tijdens het WK, ben je dat na het lezen van deze boeken zeker wel! 

Lees meer

De genomineerden voor de Kinder- en Jeugdjury van leesjaar 2018-2019 zijn bekend gemaakt. Maar liefst 7 boeken van Van Halewyck zitten erbij! Dit zijn ze.

Lees meer

De auteurs van Van Halewyck vielen dit jaar in de prijzen tijdens de uitreiking van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Een overzicht! 

Lees meer

Op zoek naar een cadeautje voor je mama? Je vindt vast inspiratie in dit lijstje! 

Lees meer

Dit jaar kreeg de winnaar van De Strafste School, een wedstrijd van radiozender MNM, van ons een schoolbibliotheek met maar liefst 100 boeken cadeau! 

Lees meer

Het offer van de Baobab, het eerste boek uit de Vic Falls Mission-trilogie van Kate Kriske, is winnaar van de Kinder- & Jeugdjury Vlaanderen in groep 5. Hoog tijd om eens op te sommen waarom jij deze trilogie zo snel mogelijk op je leeslijst moet zetten!

Lees meer

Jeugdschrijver Marc De Bel wil zwerfvuil voor eens en voor altijd de wereld uit helpen. Daarom heeft hij een nieuw boek geschreven. In "De wraak van ridder Piepus" leert hij kinderen spelenderwijs hoe ze moeten omgaan met afval. Elk derde leerjaar in Vlaanderen krijgt een exemplaar van het boek voor in de klasbibliotheek!

Lees meer

Dokus woont met zijn tovenaarsfamilie, de familie Pokus, tussen de gewone mensen. Dokus is de enige die niet kan toveren. Hij vindt dat behoorlijk vervelend, maar blijft niet bij de pakken neerzitten. Hij probeert het toveren te compenseren door vindingrijk te zijn en technologie te gebruiken. Lees hier een fragment.

Lees meer

1-10 of 97


 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies