Nieuws

Op 30 september 2017 worden De butlerknop van Pieter Aspe en Afscheid van een muze, een samenwerking tussen Pieter Aspe en Marec, feestelijk voorgesteld tijdens een exclusieve avond in La Brugeoise in Brugge.

Lees meer

Het online platform Fillefollemagazine.com bestaat 1 jaar en dat vieren we met een boek. Een heuse lifeguide die in tien hoofdstukken jonge vrouwen in de 21e eeuw het bos door de bomen weer doet zien, omdat opgroeien zo al moeilijk genoeg is.

Lees meer

Hoe je in het leven staat bepaalt hoe je met stress omgaat. Dit heeft een grote invloed op hoe je je voelt en hoe je eruitziet. Hoe meer je toegeeft aan gejaagdheid, hoe sneller je zult verouderen, zowel innerlijk (je organen) als uiterlijk (je huid). In dit artikel volgt wat inspiratie om op een andere manier naar het leven te kijken en meer rust en voldoening in je leven te brengen.

Lees meer

Ben jij op zoek naar tips om je seksleven te verbeteren? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eens iets nieuws uitproberen? Met deze vijf tips wordt jouw seksleven gegarandeerd een stuk heter! 

Lees meer

De beste manier om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen is iets doen. Bewegen, je focus op iets anders leggen. Leen Steyaert vertelt hoe beweging, ademhaling en frisse lucht je lichaam opnieuw in balans kan brengen. 

Lees meer

Op 15 juni 2017 werd jeugdauteur Marc de Bel in CC De Mastbloem in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van de 30e verjaardag van zijn debuut 'Het ei van oom Trotter'. Bekijk de foto's hier. 

Lees meer

De gloednieuwe voorstelling De Ridders van de Ronde Keukentafel van productiehuis Deep Bridge is gebaseerd op het succesvolle, gelijknamige kinderboek van Mark Tijsmans. De voorstelling zal vanaf 29 oktober 2017 te zien zijn in Theater ’t Eilandje in Antwerpen. 

Lees meer

Een gezonde levensstijl begint met de keuze voor authentieke voeding: levende voeding met een hoge voedingswaarde, onbewerkt en van nature smakelijk, zoet, lekker en sappig is. Het is de voeding die je nodig hebt om optimaal gezond te zijn. Leen Steyaert legt uit hoe je met gezonde voeding je lichaam in balans kan houden. 

Lees meer

Upload een foto van jouw zomers leesmoment en maak kans op een najaar vol boeken én een duoticket voor de Boekenbeurs!

Lees meer

De zomervakantie is in de helft en dat betekent dat hier en daar de verveling kan toeslaan bij kinderen. Vaak grijpen kids dan naar een tablet, smartphone of afstandbediening. Maar liefst stoppen we hen een boek in de handen.  Maar hoe kan je lezen op een leuke manier stimuleren bij kinderen?

Lees meer

1-10 of 66


 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies