Nieuws

Van 17 tot 25 november viert Iedereen Leest de jaarlijkse Voorleesweek. Want elke dag voorlezen loont! Viktor is het nieuwste prentenboek van Jacques & Lise dat kan voorgelezen worden vanaf de kleuterschool, en waar ook leerlingen van het basisonderwijs nog veel aan hebben.

Lees meer

Nathalie Slosse, oprichtster en bezielster van vzw Talismanneke en auteur van o.a. Grote boom is ziek, is op zaterdag 10 november 2018 overleden. Ze werd 42 jaar.

Lees meer

Treedt Marc de Bel’s nieuwste historische young adult op de 21e editie van de Jeugdliteratuurprijs van Gent in de voetsporen van Ule, ik was 14 in 1914?

Lees meer

De 82ste Boekenbeurs loopt van 28/10 - 04/11 en 08/11 - 11/11, je kan ons terugvinden op de stand van Pelckmans uitgevers. Ontdek hier wat we allemaal in petto hebben!

Lees meer

Excellence Award en hoofdprijs voor Belgisch illustratorenduo Jacques & Lise op de Frankfurter Buchmesse

Lees meer

*Of toch van boek-verhandelend Vlaanderen. ;-) Ontdek alle data van de signeersessies en workshops van Christina De Witte met Sommige meisjes houden niet van roze!

Lees meer

Beste leerkracht, we willen je tijdens het schooljaar ondersteunen

3 september nadert met rasse schreden. Zelfs als je even je agenda links laat liggen en de prominente datumaanduiding op je gsm-toestel negeert, zijn daar de talloze ‘terug naar school’-campagnes in je omgeving die je dit geenszins laten vergeten. Heeft iedereen nog een goede rugzak? En voldoende schrijfgerief? En, niet onbelangrijk, is je koffievoorraad aangevuld? Wij voegen daar graag aan toe: ‘Ken je onze gratis kant-en-klare lesmappen al?

Lees meer

Op 19 september 2018 ligt Sommige meisjes houden niet van roze, de lifeguide volgens Chrostin met persoonlijke anekdotes van Christina De Witte in de boekhandel. Kan je niet wachten? (Wij ook niet.) Maar er is goed nieuws: hier kan je alvast een eerste fragment lezen – eentje uit hoofdstuk 8, Het internet der dingen.

Lees meer

In Wat eten we vanavond tonen vier voedingsexperts en mama’s hoe je de perfecte mix maakt van snel, gezond en lekker. Meer dan 70 recepten die je applaus zullen doen krijgen!

Nog inspiratie nodig voor vanavond? Dit recept uit het boek is een aanrader!

Lees meer

Oogchirurg Francis Elderwereld staat op het toppunt van zijn kunnen. Voor zijn studenten is hij een briljante misantroop, voor vrouwen een onweerstaanbaar mysterie. Maar net als hij dankzij een flirt met een steenrijke erfgename zijn grootste professionele succes ooit lijkt te bereiken, ontvangt hij een lugubere verrassing. Lees hier het vervolg.

Lees meer

1-10 of 106


 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies