Nieuws

Mark Tijsmans schenkt aanstaande zaterdag zijn jeugdboeken aan jonge patiënten die verblijven in het Zeepreventorium in De Haan en aan De Vlaamse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Lees meer

Zelf de hoofdrol spelen in een spannende whodunit met mysterieuze personages en een bloedstollende scènes? Dankzij een bijzondere en exclusieve samenwerking met Deflo maakt eci het mogelijk! In de nieuwste thriller van deze succesvolle Vlaamse thrillerauteur, bepaalt de lezer namelijk zelf wie de hoofdrolspelers zijn.

Lees meer

Op zaterdag 20 mei kwamen alle nominatielezers samen in Antwerpen om nieuwe, gevarieerde en aantrekkelijke leeslijsten samen te stellen voor het leesjaar 2017-2018 van de Kinder- en Jeugdjury. In totaal werden vier titels van Van Halewyck genomineerd. 

Lees meer

Luc Van Thillo, een succesvol ondernemer, raasde door het leven. Zijn motto? Sneller, beter en steeds meer. Tot op een dag de diagnose van de chronische ziekte multiple sclerose bij hem gesteld werd. De ziekte komt als een mokerslag aan en doet de zakenman van zijn zorgvuldig uitgekiende pad afwijken.

Lees meer

Mr. Poppins is een veelstemmige roman die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. De roman van Alejandro Palomas won de Catalaanse prijs voor jeugdliteratuur en de nationale Spaanse prijs voor kinder- en young adult-literatuur. Bovendien maakt dit onvergetelijke verhaal nu ook kans op een verfilming. 

Lees meer

Iedereen heeft weleens af en toe stress, sommige mensen ervaren het zelfs continu. Een ontspannende city trip of lekker verre reis kan daar behoorlijk bij helpen: we kunnen dan volledig ontstressen en komen ontspannen terug thuis. Maar helpt vakantie écht tegen stress? Dirk Coeckelbergh en Luc Swinnen geven het antwoord. 

Lees meer

Volwassen worden is een spannende reis waarin je naar jezelf opzoek gaat. In deze boeken voor lezers van 12 jaar of ouder, wordt dat thema telkens op een andere manier behandeld. Elk avontuur is buitengewoon meeslepend en neemt de lezer mee naar een unieke wereld vol uitzonderlijke gebeurtenissen. 

Lees meer

Leuk nieuws! Van Halewyck heeft de vertaalrechten verworven van Women in science en Women in sports, non-fictieboeken voor tieners en young adults. 

Lees meer

Op zaterdag 6 mei viert de wereld anti-dieetdag. Het ideale moment om je uit te leven in de keuken en even te stoppen met het tellen van calorieën of kilo's. Smullen, maar!

Lees meer

Smeuïg, rond, zacht en een beetje krokant aan de randjes. Begin jij al te watertanden? Dit heerlijke pannenkoekenrecept is perfect voor een gezellige zaternamiddag of een romantische zondagochtend. Vergeet even die calorieën. Tijd om zorgenloos te genieten. 

Lees meer

1-10 of 52


 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies