Nieuws

Omdat pesten nog te vaak voorvalt in de klas, bundelen Vlaamse scholen en verenigingen elk jaar hun krachten tijdens de Week tegen Pesten. En om de schoonheid van vriendschap nog eens extra in de verf te zetten, lijsten wij graag de mooiste boeken over vriendschap op.

Lees meer

Valentijn staat voor de deur en dat betekent dat we nu al kunnen beginnen zwijmelen. Nog geen idee wat je die dag met je geliefde wil doen? Deze boeken zorgen gegarandeerd voor kriebels in je buik!

Lees meer

Is Lowie verliefd? Iedereen wil het weten. Bekijk hier de boektrailer van het mooie 'Verliefd', een grappig en origineel prentenboek van Stefan Boonen, met illustraties van Jan Van Lierde.

Lees meer

Wat kan je als ouder doen om je kinderen te helpen bij het ontdekken van de online wereld? Ter ere van Safer Internet Day 2017 geeft Stefaan Lammertyn, co-auteur van #vindikleuk, vijf nuttige tips om te waken over het mediawijs gebruik van je kinderen.

Lees meer

Heb je ooit al iets meegemaakt dat zo vreemd was dat echt niemand je geloofde? Een spannende of absurde gebeurtenis die je niet kon verklaren, maar waarvan je zweert dat ze echt gebeurd is? Schrijf zelf of klassikaal je verhaal uit en maak kans op een lezing rond Onopgelost & waargebeurd.

Lees meer

Van 20 tot en met 28 februari 2017 trekt de gloednieuwe Young Adult MARIE, codenaam Jeanne van Marc de Bel langs 9 verschillende blogs in Vlaanderen en Nederland.

Lees meer

Wat gebeurt er in de hotelbar als het schemerdonker is aangebroken? Welke exuberante eisen hebben Barack Obama en Michael Jackson gemeen? En hoeveel kost het om een hotelkamer af te breken? Ontdek het binnenkort in het Russisch, want Hotelgeheimen van Wim Degrave krijgt een Russische vertaling!

Lees meer

Hoe blijven jullie in de klas gele, dikke, kleine, groene en gelukkige vrienden zoals Kikker en Dino? Wat doet jullie klas om op te boksen tegen het monster dat pesten heet? Laat het ons weten en maak kans op een exemplaar van VRIEND gezocht – verloren – gevonden van Eef Rombaut en Emma Thyssen voor elke leerling van de klas!

 

Lees meer

Is Lowie verliefd? Ontdek het tijdens de boekvoorstelling van Verliefd van Stefan Boonen en Jan Van Lierde op zondag 29 januari. 

Lees meer

Thom Pelckmans, CEO van Pelckmans uitgevers en een van de media-experts in het boek Over de media heb ik niets te zeggen van Sven Gatz, geeft zijn visie op het boekenvak. 

Lees meer

1-10 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies