Nieuws

De beste manier om je hoofd leeg te maken en tot rust te komen is iets doen. Bewegen, je focus op iets anders leggen. Leen Steyaert vertelt hoe beweging, ademhaling en frisse lucht je lichaam opnieuw in balans kan brengen. 

Lees meer

Op 15 juni 2017 werd jeugdauteur Marc de Bel in CC De Mastbloem in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van de 30e verjaardag van zijn debuut 'Het ei van oom Trotter'. Bekijk de foto's hier. 

Lees meer

De gloednieuwe voorstelling De Ridders van de Ronde Keukentafel van productiehuis Deep Bridge is gebaseerd op het succesvolle, gelijknamige kinderboek van Mark Tijsmans. De voorstelling zal vanaf 29 oktober 2017 te zien zijn in Theater ’t Eilandje in Antwerpen. 

Lees meer

Een gezonde levensstijl begint met de keuze voor authentieke voeding: levende voeding met een hoge voedingswaarde, onbewerkt en van nature smakelijk, zoet, lekker en sappig is. Het is de voeding die je nodig hebt om optimaal gezond te zijn. Leen Steyaert legt uit hoe je met gezonde voeding je lichaam in balans kan houden. 

Lees meer

Upload een foto van jouw zomers leesmoment en maak kans op een najaar vol boeken én een duoticket voor de Boekenbeurs!

Lees meer

De zomervakantie is in de helft en dat betekent dat hier en daar de verveling kan toeslaan bij kinderen. Vaak grijpen kids dan naar een tablet, smartphone of afstandbediening. Maar liefst stoppen we hen een boek in de handen.  Maar hoe kan je lezen op een leuke manier stimuleren bij kinderen?

Lees meer

Op 31 januari 2012 verdwijnt Stijn Saelens spoorloos. Zijn echtgenote treft in de inkomhal van hun kasteel enkel nog een kogelhuls en een bloedspoor aan. Vanaf dat moment zoekt het hele land mee naar de vermiste kasteelheer. Wanneer zijn lichaam drie weken later wordt teruggevonden,  start de zoektocht naar de dader. Wie bracht Stijn Saelens om het leven en waarom?

Lees meer

Nele Van Poucke en Inge Delva vertellen verhalen van 15 mensen voor wie yoga een onmisbaar deel van hun leven is geworden. Een van die yogini’s is Liesbeth. Zij vertelt hoe yoga haar helpt omgaan met vermoeidheid. 

Lees meer

Mark Tijsmans schenkt aanstaande zaterdag zijn jeugdboeken aan jonge patiënten die verblijven in het Zeepreventorium in De Haan en aan De Vlaamse Vereniging voor Kindergeneeskunde.

Lees meer

Zelf de hoofdrol spelen in een spannende whodunit met mysterieuze personages en een bloedstollende scènes? Dankzij een bijzondere en exclusieve samenwerking met Deflo maakt eci het mogelijk! In de nieuwste thriller van deze succesvolle Vlaamse thrillerauteur, bepaalt de lezer namelijk zelf wie de hoofdrolspelers zijn.

Lees meer

1-10 of 60


 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies