Nieuws

De auteurs van Van Halewyck vielen dit jaar in de prijzen tijdens de uitreiking van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Een overzicht! 

Lees meer

Op zoek naar een cadeautje voor je mama? Je vindt vast inspiratie in dit lijstje! 

Lees meer

Dit jaar kreeg de winnaar van De Strafste School, een wedstrijd van radiozender MNM, van ons een schoolbibliotheek met maar liefst 100 boeken cadeau! 

Lees meer

Het offer van de Baobab, het eerste boek uit de Vic Falls Mission-trilogie van Kate Kriske, is winnaar van de Kinder- & Jeugdjury Vlaanderen in groep 5. Hoog tijd om eens op te sommen waarom jij deze trilogie zo snel mogelijk op je leeslijst moet zetten!

Lees meer

Jeugdschrijver Marc De Bel wil zwerfvuil voor eens en voor altijd de wereld uit helpen. Daarom heeft hij een nieuw boek geschreven. In "De wraak van ridder Piepus" leert hij kinderen spelenderwijs hoe ze moeten omgaan met afval. Elk derde leerjaar in Vlaanderen krijgt een exemplaar van het boek voor in de klasbibliotheek!

Lees meer

Dokus woont met zijn tovenaarsfamilie, de familie Pokus, tussen de gewone mensen. Dokus is de enige die niet kan toveren. Hij vindt dat behoorlijk vervelend, maar blijft niet bij de pakken neerzitten. Hij probeert het toveren te compenseren door vindingrijk te zijn en technologie te gebruiken. Lees hier een fragment.

Lees meer

Vic Falls Missions speelt zich af in een wereld van undercoveroperaties waarin een geheim team van jongeren met bijzondere talenten opereert en waar ook leden met een beperking juist door hun bijzondere eigenschappen topspionnen kunnen zijn. 

Lees meer

Mannenmythes. Ze zijn er in alle vormen en maten. Maar hebben mannen met grote voeten ook echt een grote penis? En maak je minder kans op prostaatkanker als je maar vaak genoeg seks hebt? In Onder de gordel benoemt endocrinoloog Guy T’Sjoen de meest voorkomende klachten bij mannen van alle leeftijden en stelt hij oplossingen, alternatieven en tips voor om zo lang mogelijk seksueel gezond te blijven. Naast talloze weetjes en verhalen uit de praktijk, doorprikt hij ook enkele hardnekkige mannenmythes.

Lees meer

In 12 orgasmes gidst Ann Cuyvers je langs gekende en minder gekende orgasmes en geeft ze je allerlei tips and tricks om zelf mee aan de slag te gaan. Wij pikten er alvast één orgasme uit om de toon te zetten: het tepelorgasme. 

Lees meer

De Frutsels beleven allerlei avonturen, en dat komt op de eerste plaats door de onhoudbare frutseldrang van meneer Frutsel. Mevrouw Frutsel is maar wát trots op de frutseluitvindingen van haar man. Al zorgen die soms ook voor problemen… Lees hier een fragment.

Lees meer

1-10 of 93


 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies