Nieuws

Op zondag 23 april 2017 vond het allereerste BroeBELfestiBal plaats in Jeugdverblijf Oud Klooster te Dikkele. Deze familiedag werd georganiseerd door Broebel vzw en stond helemaal in het teken van de Boeboeks. Het was tevens het lanceermoment van een gloednieuw Boeboeksboek van Marc de Bel.

Lees meer

Veel vrouwen leveren elke dag een strijd om overeind te blijven en hebben constant het gevoel dat ze het gevecht tegen de klok verliezen. Met Stop de rush! keert Leen Steyaert het tij.

Lees meer

Lees hier de winnende inzending van onze schrijfwedstrijd rond Onopgelost en waargebeurd van Guy Didelez & Frank Pollet. Samen met juf Maaike schreven de leerlingen van 6B het onopgeloste maar waargebeurde verhaal van de grootmoeder in Château de Poussignol. 

Lees meer

Voor de lancering van zijn boek SPORTMAN trekt sportjournalist en VRT-presentator Ruben Van Gucht langs verschillende boekhandels in Vlaanderen. Ontdek hier de data en locaties.

Lees meer

Nog op zoek naar een fijne weekendactiviteit voor kinderen van 6 tot 9 jaar? Auteur Valerie Eyckmans brengt tijdens en na de Paasvakantie een levendige vertelling van haar sprookje in verschillende boekhandels. De jongen in de zeepbel is een ontroerend verhaal over je plaats zoeken en vinden, met prachtige illustraties van Stephanie Dehennin.

Lees meer

Voor een eerste grote familiemusical, ‘De Ridders van De Ronde Keukentafel’, gebaseerd op een boek van Mark Tijsmans, zijn we op zoek naar de jonge versie van Gwynevere, Lancelot, Tristan en nog een heleboel anderen! Kom jij mee zingen?

Lees meer

Op 20 maart, World Storytelling Day, viert de wereld voorlezen. Vandaag is het de bedoeling om één dag lang zo veel mogelijk gezellige voorleesmomenten te creëren, en dat liefst in verschillende talen en op de meest uiteenlopende locaties. Wil jij vandaag ook je steentje bijdragen aan dit internationaal fenomeen? Wij geven alvast 3 tips voor het perfecte voorleesmoment!

Lees meer

Sportman is niet alleen het verhaal van de sportjournalist, maar ook van de mens Ruben Van Gucht.

Lees meer

Doe jij ook nog steeds volop mee met Dagen zonder vlees? Probeer dan zeker deze 'Green Hell' burger uit De beste burgers. Laat het smaken! 

Lees meer
10-03-2017

Ik ben Oscar Cook

Ik ben Oscar Cook. Mijn leventje, het is nooit normaal geweest. Nu al zeker niet meer. Ik woon in een bejaardenhuis, het Kraaiennest. Belachelijk, dat dacht ik aanvankelijk ook, maar er veranderde veel, heel veel. En dat op mijn leeftijd: dertien. Over leeftijd gesproken: mijn vrienden Karel, Otto en Lise zijn vierentachtig. Niet samen, maar elk apart.

Lees meer

1-10 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies