Nieuws

Terwijl jij deze bladzijde leest, is ergens in het Amazonewoud een jaguar op jacht, wemelt een koraalrif van leven en rijdt een New Yorkse fietskoerier rond met een bagel in zijn hand. Ontdek de volledige inleiding van Rachel's nieuwe boek!

Lees meer

Dag Sinterklaasje, hallo kerstperiode! Eind deze maand kruipen we weer gezellig rond de dennenboom, eten we ons collectief een kleine maagzweer (met dank aan de porties van tante Magda) en wisselen we naar goede gewoonte geschenken uit. Omdat het niet elk jaar sokken of parfum hoeven te zijn: 12 cadeaus waar je gegarandeerd mee scoort.

Lees meer

Op maandagavond 26 november is Vlaams misdaadauteur Luc Deflo in het AZ Sint-Maarten in Mechelen overleden. Hij werd 60 jaar.

Lees meer

Om de zoektocht naar Mister of Mrs. Right een handje te helpen, zitten we massaal op de datingapp Tinder. En daar gebeuren tussen het swipen door de gekste dingen. Julie Vranckx, zelf actief Tinderaar, besloot er een boek over te schrijven; Niet Nu Laura illustreert het geheel met fantastische cartoons. En ze hebben jouw verhaal nodig! 

Lees meer

Van 17 tot 25 november viert Iedereen Leest de jaarlijkse Voorleesweek. Want elke dag voorlezen loont! Viktor is het nieuwste prentenboek van Jacques & Lise dat kan voorgelezen worden vanaf de kleuterschool, en waar ook leerlingen van het basisonderwijs nog veel aan hebben.

Lees meer

Nathalie Slosse, oprichtster en bezielster van vzw Talismanneke en auteur van o.a. Grote boom is ziek, is op zaterdag 10 november 2018 overleden. Ze werd 42 jaar.

Lees meer

Treedt Marc de Bel’s nieuwste historische young adult op de 21e editie van de Jeugdliteratuurprijs van Gent in de voetsporen van Ule, ik was 14 in 1914?

Lees meer

De 82ste Boekenbeurs loopt van 28/10 - 04/11 en 08/11 - 11/11, je kan ons terugvinden op de stand van Pelckmans uitgevers. Ontdek hier wat we allemaal in petto hebben!

Lees meer

Excellence Award en hoofdprijs voor Belgisch illustratorenduo Jacques & Lise op de Frankfurter Buchmesse

Lees meer

*Of toch van boek-verhandelend Vlaanderen. ;-) Ontdek alle data van de signeersessies en workshops van Christina De Witte met Sommige meisjes houden niet van roze!

Lees meer

1-10 of 110


 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies