Nieuws

Iedereen heeft weleens af en toe stress, sommige mensen ervaren het zelfs continu. Een ontspannende city trip of lekker verre reis kan daar behoorlijk bij helpen: we kunnen dan volledig ontstressen en komen ontspannen terug thuis. Maar helpt vakantie écht tegen stress? Dirk Coeckelbergh en Luc Swinnen geven het antwoord. 

Lees meer

Volwassen worden is een spannende reis waarin je naar jezelf opzoek gaat. In deze boeken voor lezers van 12 jaar of ouder, wordt dat thema telkens op een andere manier behandeld. Elk avontuur is buitengewoon meeslepend en neemt de lezer mee naar een unieke wereld vol uitzonderlijke gebeurtenissen. 

Lees meer

Leuk nieuws! Van Halewyck heeft de vertaalrechten verworven van Women in science en Women in sports, non-fictieboeken voor tieners en young adults. 

Lees meer

Op zaterdag 6 mei viert de wereld anti-dieetdag. Het ideale moment om je uit te leven in de keuken en even te stoppen met het tellen van calorieën of kilo's. Smullen, maar!

Lees meer

Smeuïg, rond, zacht en een beetje krokant aan de randjes. Begin jij al te watertanden? Dit heerlijke pannenkoekenrecept is perfect voor een gezellige zaternamiddag of een romantische zondagochtend. Vergeet even die calorieën. Tijd om zorgenloos te genieten. 

Lees meer

Nog wat yoghurt over? In dit recept gebruik je het niet alleen voor het cakebeslag, maar ook voor het glazuur. Laat het smaken!

Lees meer

Eerste communies en lentefeesten brengen jaarlijks heel wat teweeg. En als genodigde geef je naast jouw wensen en felicitaties ook graag een geschenk dat als mooi aandenken kan dienen. Deze drie cadeauboeken nemen elk communicantje of feestvierdertje op een mooie en fantasierijke reis, of het nu gaat om een dappere ontdekkingsreiziger, een filosofische dromer of een nieuwsgierige avonturier. 

Lees meer

Op zondag 23 april 2017 vond het allereerste BroeBELfestiBal plaats in Jeugdverblijf Oud Klooster te Dikkele. Deze familiedag werd georganiseerd door Broebel vzw en stond helemaal in het teken van de Boeboeks. Het was tevens het lanceermoment van een gloednieuw Boeboeksboek van Marc de Bel.

Lees meer

Veel vrouwen leveren elke dag een strijd om overeind te blijven en hebben constant het gevoel dat ze het gevecht tegen de klok verliezen. Met Stop de rush! keert Leen Steyaert het tij.

Lees meer

Lees hier de winnende inzending van onze schrijfwedstrijd rond Onopgelost en waargebeurd van Guy Didelez & Frank Pollet. Samen met juf Maaike schreven de leerlingen van 6B het onopgeloste maar waargebeurde verhaal van de grootmoeder in Château de Poussignol. 

Lees meer

1-10 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies