Nieuws

Beste leerkracht, we willen je tijdens het schooljaar ondersteunen

3 september nadert met rasse schreden. Zelfs als je even je agenda links laat liggen en de prominente datumaanduiding op je gsm-toestel negeert, zijn daar de talloze ‘terug naar school’-campagnes in je omgeving die je dit geenszins laten vergeten. Heeft iedereen nog een goede rugzak? En voldoende schrijfgerief? En, niet onbelangrijk, is je koffievoorraad aangevuld? Wij voegen daar graag aan toe: ‘Ken je onze gratis kant-en-klare lesmappen al?

Lees meer

Op 19 september 2018 ligt Sommige meisjes houden niet van roze, de lifeguide volgens Chrostin met persoonlijke anekdotes van Christina De Witte in de boekhandel. Kan je niet wachten? (Wij ook niet.) Maar er is goed nieuws: hier kan je alvast een eerste fragment lezen – eentje uit hoofdstuk 8, Het internet der dingen.

Lees meer

In Wat eten we vanavond tonen vier voedingsexperts en mama’s hoe je de perfecte mix maakt van snel, gezond en lekker. Meer dan 70 recepten die je applaus zullen doen krijgen!

Nog inspiratie nodig voor vanavond? Dit recept uit het boek is een aanrader!

Lees meer

Oogchirurg Francis Elderwereld staat op het toppunt van zijn kunnen. Voor zijn studenten is hij een briljante misantroop, voor vrouwen een onweerstaanbaar mysterie. Maar net als hij dankzij een flirt met een steenrijke erfgename zijn grootste professionele succes ooit lijkt te bereiken, ontvangt hij een lugubere verrassing. Lees hier het vervolg.

Lees meer

De veertiende brief van Marc de Bel en Gino Marchal wordt op vrijdagochtend 15 juni voorgesteld in het Stadhuis in Gent. Daarna zal het boek ook overal te koop zijn.

Lees meer

Als je nog niet klaar bent om voor onze Rode Duivels te supporteren tijdens het WK, ben je dat na het lezen van deze boeken zeker wel! 

Lees meer

De genomineerden voor de Kinder- en Jeugdjury van leesjaar 2018-2019 zijn bekend gemaakt. Maar liefst 7 boeken van Van Halewyck zitten erbij! Dit zijn ze.

Lees meer

De auteurs van Van Halewyck vielen dit jaar in de prijzen tijdens de uitreiking van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Een overzicht! 

Lees meer

Op zoek naar een cadeautje voor je mama? Je vindt vast inspiratie in dit lijstje! 

Lees meer

Dit jaar kreeg de winnaar van De Strafste School, een wedstrijd van radiozender MNM, van ons een schoolbibliotheek met maar liefst 100 boeken cadeau! 

Lees meer

1-10 of 100


 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies