MS krijgt mij niet klein e-book Luc Van Thillo
ISBN 978-94-6131-484-0
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Selfmade man Luc Van Thillo raast als succesvol ondernemer door het leven. Zijn motto: sneller, beter en steeds meer. Tot hij in amper een kwartier op de knieën wordt gedwongen. De diagnose van Multiple Sclerose is een mokerslag en doet de zakenman van zijn zorgvuldig uitgekiende pad afwijken. Luc ontspoort door verkeerde keuzes, impulsieve beslissingen en angst, waardoor zijn goed geoliede leventje helemaal op zijn kop komt te staan, zowel privé als professioneel.

MS is een vuile ziekte, zo leert hij al snel. Onvoorspelbaar en meedogenloos. Ze kan je maandenlang met rust laten, om dan genadeloos toe te slaan. En wat je verliest, krijg je nooit meer terug. Net als in het leven. Maar ook al lijkt de strijd oneerlijk, je hebt pas verloren als je toegeeft aan je tegenslag.

Luc vertelt aan de hand van aangrijpende anekdotes wat een zware diagnose met een mensenleven kan doen. Maar de strijd met MS leerde hem dat geluk tot op zekere hoogte maakbaar is, ook al is de realiteit soms bikkelhard.

Over de auteur

Over de auteur

Luc Van Thillo (1969, Essen) is een echte multiondernemer. Hij werd gediagnosticeerd met MS, maar dat houdt hem niet tegen om voluit te leven. Vandaag is zijn grootste bedrijf AVT, waarmee hij projecten voor onder andere het European Space Agency en Airbus uitvoert. Van Thillo is ook bestuurder van Royal Antwerp Football Club, de oudste voetbalclub van het land.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Luc Van Thillo
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-484-0
Gewicht1g
Cover typeNee
FormaatAfwijkend, zie opmerkingen
Aantal pagina's208
Publicatiedatum11 mrt. 2016
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies