Mijn leven op stelten Krista Bracke
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-198-6
€ 19,95
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 23 jan. 2014

- +
OF
Korte inhoud

Details

Eén vingerknip en een teletijdmachine dropt je in een compleet nieuw bestaan, zonder weg terug. Het overkwam Radio 1-producer en presentator Krista Bracke. Op zondag interviewt ze nog zanger Luc De Vos, nauwelijks vijf dagen later is ze op sterven na dood, omdat een leger streptokokken haar lichaam probeert over te nemen.

Krista Bracke ging in 2009 door een hel, maar een groep sterke en straffe mensen wou haar nog niet laten gaan. Met succes, al draagt ze de sporen van het zware gevecht dat ze heeft geleverd: voortaan gaat ze door het leven met twee onderbeenprothesen, een halve rechterhand, een chronische longaandoening en een immuundefect. Of om het met de woorden van Krista zelf te zeggen: ‘Ik heb zo veel geluk gehad.’

In Mijn leven op stelten vertelt Krista Bracke over de strijd die ze heeft geleverd om met de beperkingen van haar nieuwe leven om te gaan. Om opnieuw een evenwicht te vinden in haar bestaan als mama van twee zonen. Om haar grenzen telkens weer een beetje te verleggen, want vijf jaar later kan ze weer stappen, zwemmen, fietsen, autorijden en ja zelfs, tango dansen.

Over de auteur

Over de auteur

Krista Bracke (1968, Lokeren) was presentator en producer bij Radio 1, tot ze in 2009 getroffen werd door een immuunziekte. Daarover schreef ze het boek Mijn leven op stelten, en sindsdien reist ze het hele land rond om over haar ervaringen te vertellen.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Krista Bracke
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-198-6
Cover typePaperback met flappen
Formaat140 x 210
Aantal pagina's248
Publicatiedatum23 jan. 2014
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies