Maak je eigen Groenland met Bartel Van Riet Bartel Van Riet
ISBN 978-94-6131-382-9
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Volgens buitenmens Bartel Van Riet is het helemaal niet nodig om je koffers te pakken om op vakantie te gaan: waarom maak je niet gewoon je eigen Groenland in de tuin – of zelfs op je balkon? Geef je ogen de kost, (her)gebruik de materialen die je mooi vindt en tover ze om tot een praktische buitenkeuken, een stoere barbecue of een prachtige plantenluster. Dat is precies wat ook hij doet op zijn erf in het tv-programma Groenland.

Buiten leven, wonen en spelen: dat is de rode draad door Maak je eigen Groenland. Met weinig geld en middelen, maar met ontzettend veel goesting schotelt Bartel je tal van praktische ideeën voor om aan de slag te gaan. Een schoolbord in de tuin voor de kinderen en een zelfgemaakte loungebank, een pizzaoven en een balkontoog voor zomerse avonden, een palletschommel en een vurige wasmachine: het is slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod. En zoals altijd heeft Bartel ook nu weer veel oog voor de natuur en de nuttige dieren rondom hem.

Over de auteur

Over de auteur

Bartel Van Riet (1982, Leuven) is Vlaanderens bekendste groenman. Hij is gediplomeerd boomverzorger en tuinaannemer bij De Tree Musketiers. Hij presenteerde het programma Groenland op één, waarin hij tuin en natuur op een piëdestal zet.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Bartel Van Riet
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-382-9
Gewicht647g
Cover typeNee
FormaatNee
Aantal pagina's215
Publicatiedatum12 mei 2015
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies