Levend speelgoed Luc Deflo
Paperback
ISBN 978-94-6131-896-1
€ 21,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Ann Gulikers, telg uit een gegoede familie en een prima studente, verdwijnt spoorloos op de campus van haar school. Haar smartphone ligt nog op haar kamer en haar natte kleren worden gevonden in de gemeenschappelijke wasmachine. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu twijfelen er geen seconde aan dat het om een onrustwekkende verdwijning gaat. Alle registers worden opengetrokken, maar er zijn geen aanknopingspunten. Geen getuigen. Geen motief. Niet veel later verdwijnt ook studente Bea Scholten.

Het enige spoor is een jongeman met zijn voet in het gips, die samen met Bea is gezien vlak voor haar verdwijning. Maar is die charmante jongeman wel een toevallige getuige? Als in de Witrijtse bossen, op de grens tussen België en Nederland, een lugubere ontdekking wordt gedaan, komt het hele onderzoek op zijn kop te staan. Mendonck en Deleu staan voor hun gruwelijkste zaak ooit.

Over de auteur

Over de auteur

LUC DEFLO is een van de succesvolste Vlaamse thrillerauteurs. Al bijna 20 jaar verwent hij zijn lezers met ijzersterke plots, mysterieuze personages en bloedstollende scènes.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Luc Deflo
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-896-1
Cover typePaperback
Formaat14 x 21,5
Aantal pagina's320
Geplande publicatiedatum14 feb. 2019

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies