Lekker lang leven Michaël Sels
Hardcover
ISBN 978-94-6383-134-5
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 7 apr. 2020


Korte inhoud

Details

We weten niet meer wat we mogen eten. Voedingsstoffen worden nu weer wel, dan weer niet opgehemeld, verschillende diëten spreken elkaar radicaal tegen en tal van gezondheidsgoeroes verspreiden elk hun eigen waarheden. Is een aardappel goed of slecht? Mag er nog een boterham met choco in de brooddoos? En wat met dat dagelijkse glaasje rode wijn? Eten is de nieuwe religie en het is er eentje met profeten, paria’s en veel heilige geschriften.

 

We slagen er maar niet in om gezond te eten: bijna 1 op de 2 Belgen lijdt aan overgewicht. Daarom helpt Michaël Sels, diëtist én chef, je op weg naar betere eetgewoontes, zodat jij ook weer (w)eet wat goed is voor je lijf. Gezonder eten kan misschien een hele opgave lijken, maar wist je dat je 15 jaar langer kunt leven door de juiste voeding in de juiste verhouding? Bovendien dring je het risico op diverse aandoeningen, zoals kanker, hart- en vaatziekten, darmziekten en bloeddrukproblemen sterk terug.

 

In Lekker lang leven zet Michaël Sels de puntjes op de i. En met de meer dan 40 recepten zet jij de theorie gemakkelijk om in de praktijk!

Over de auteur

Over de auteur

Michaël Sels is diensthoofd van de dieetafdeling van UZ Antwerpen én chef.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Michaël Sels
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-134-5
Cover typeHardcover
Formaat19 x 24
Aantal pagina's180
Geplande publicatiedatum7 apr. 2020
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2019 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies