Iedereen feest 2019 - kalender Orbit vzw
Selfcover
ISBN 978-94-6131-931-9
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Wist je dat hindoes op 15 augustus de band tussen broers en zussen vieren tijdens Raksha Bandhan? En dat moslims op 1 juni tijdens een ‘Waardevolle Nacht’ (Lailat al-Qadr) de eerste openbaring van Mohammed herdenken? En dat 8 april Wereld Roma Dag is? Hoewel we in een diverse samenleving leven, tonen de meeste kalenders alleen maar onze traditionele feestdagen. Maar er zijn veel meer redenen om te feesten!

Iedereen feest! is een unieke jaarkalender met de feestdagen van de meeste religieuze en levensbeschouwelijke groepen in België. Met deze grote, prachtig geïllustreerde kalender kun je je buren, vrienden, klasgenoten of collega’s beter leren kennen, bijleren over andere culturen – en meevieren natuurlijk!

Prachtig geïllustreerd door Stephanie Dehennin.

Over de auteur

Over de auteur

ORBIT vzw is een sociaal-culturele beweging die ontmoeting, dialoog en een menswaardig overheidsbeleid stimuleert in deze eeuw van diversiteit en migratie.


Stephanie Dehennin is illustrator en graphic designer. Zij illustreerde eerder onder andere De jongen in de zeepbel en Ik heb een vraag. Meer info: poodlesoup.be

Details

Extra informatie

Auteur(s) Orbit vzw
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-931-9
Cover typeSelfcover
Formaat210 x 297 (A4)
Aantal pagina's28
Publicatiedatum7 sep. 2018
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies