Het laatste lied Piet De Loof
Hardcover
ISBN 978-94-623-4032-9
€ 15,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

De 15-jarige Viola, dochter van een beroemde zangeres, is altijd bezig met muziek. Op elk moment van de dag heeft ze wel een melodie in haar hoofd of ziet ze een muzikale referentie. Ze geeft dan ook iedereen raad: ze kiest muziek voor feestjes, voor in de wachtzaal van een tandarts, of om sporters op te peppen.

Maar haar liefde voor muziek kan niet verhinderen dat het steeds slechter gaat met Viola. Ze heeft nergens meer energie voor, haar schoolresultaten kelderen, en ze sluit zich helemaal af voor de buitenwereld. Tijdens een reis naar Siena, de Italiaanse stad waar Viola’s moeder gaat optreden, ontdekt Viola het bestaan van ‘Het laatste lied’, gecomponeerd door een beroemde zanger uit de 18de eeuw. Tijdens haar zoektocht naar de ongrijpbare, betoverende partituur komen Viola’s donkere gedachten in een stroomversnelling terecht. Waar komen Viola’s negatieve gevoelens vandaan? En zal ze zich ertegen kunnen verzetten?

'Het laatste lied' is een meeslepend verhaal over de kracht van muziek. Zorgvuldig gecomponeerd, van het sprookjesachtige begin tot het aangrijpende slot.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Piet De Loof
IllustratorNee
ISBN978-94-623-4032-9
Gewicht460g
Cover typeHardcover
Formaat145 x 220
Aantal pagina's200
Publicatiedatum17 okt. 2013
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies