Havana zonder make-up e-book Herman Portocarero
ISBN 978-94-6131-480-2
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Amper een jaar geleden kondigden Barack Obama en de Cubaanse president Raúl Castro onverwacht aan dat beide landen na meer dan een halve eeuw vijandschap de strijdbijl wilden begraven. Dat nieuws veroorzaakte meteen een nieuwe golf van belangstelling voor Cuba en hoofdstad Havana. Niet alleen in de VS – waar de Amerikanen hopen om eindelijk een bezoek aan de verboden vrucht te kunnen brengen – maar ook in Europa, dat niet achterop wil blijven op de Amerikaanse overrompeling. Hét doelwit van deze nieuwe toeristische en economische wedloop: Havana, een van de meest mythische steden ter wereld.

Iedereen wil nu een stukje van de Cubaanse hoofdstad beleven of bezitten.  En onvermijdelijk gaat die hernieuwde belangstelling samen met ontelbare illusies, vooringenomenheid, naïviteit en leugens. Iedereen ziet een ander Cuba en een ander Havana. Maar wat voor stad is de parel aan de Cubaanse kroon echt?

Na een jarenlange en innige band met de stad, haar mensen en verhalen is niemand beter geplaatst om de sluiers van dat echte Havana op te lichten dan Herman Portocarero. In zijn bekende literaire stijl neemt hij de lezer mee door de geschiedenis en de straten van deze mysterieuze wereldstad.

Over de auteur

Over de auteur

Herman Portocarero (1952, Antwerpen) is reiziger, diplomaat en auteur. Voor zijn boeken wordt hij geïnspireerd door zijn omzwervingen en de locaties waar hij beroepshalve verblijft: Ethiopië, Jamaica, Cuba, New York. Op dit moment is Cuba zijn thuishaven, waar hij de Europese Unie vertegenwoordigt.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Herman Portocarero
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-480-2
Gewicht1g
Cover typeNee
FormaatAfwijkend, zie opmerkingen
Aantal pagina's248
Publicatiedatum8 mrt. 2016

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies