Gezond afvallen met de PronoKal-methode

Bart Cop, Chris Goossens
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-664-6
Gezond afvallen met de PronoKal-methode Bart Cop, Chris Goossens
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-664-6
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Licht overgewicht of een zwaardere vorm van obesitas? PronoKal biedt je een efficiënte en evenwichtige methode om een gezond gewicht te bereiken en dat ook te behouden.

Wereldwijd hielp de PronoKal-methode al honderdduizenden mensen. Deze vernieuwde editie van het officiële PronoKal-boek, boordevol heldere uitleg, praktische tips en heerlijke recepten, is de ideale gids op weg naar een gezond gewicht.

Boeken over vermageren, gezond eten en diëten zijn er in overvloed, maar het gros daarvan is al snel weer verteerd en uit beeld verdwenen, net zoals de meeste wonderdiëten en de bijbehorende voedingsgoeroes. De PronoKal methode, die uit Spanje komt, onderscheidt zich als de enige weg naar snel en veilig gewichtsverlies die medisch wetenschappelijk ondersteund wordt. Met behulp van een door artsen opgesteld voedingsplan krijgen vetten en suikers geen kans en neem je de juiste hoeveelheid eiwitten op. En dankzij een uitgebreid gamma ondersteunende voedingsproducten, recepten en supplementen bereik je snel en veilig een gezond gewicht. Bovendien word je ook begeleid om sportief actief te worden én te blijven, om zo je gewicht te behouden. Een team van deskundigen volgt je immers nog twee jaar op, zodat het beruchte jojo-effect geen kans krijgt.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bart Cop, Chris Goossens
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-664-6
Cover typePaperback met flappen
Formaat17 x 24
Aantal pagina's232
Publicatiedatum17 apr. 2017
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies