Fabulous 50 Lien Degol
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6131-394-2
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het leven stopt niet op vijftig! Dat is wat modecoach en styliste Lien Degol met haar nieuwste boek Fabulous 50 duidelijk maakt. Deze keer kiest ze voor een totaal andere aanpak: ze neemt haar vriendinnen op sleeptouw om aan te tonen dat het leven nog zo veel in petto heeft voor hen. 
Natuurlijk geeft Lien een heleboel praktische modetips, do's & don'ts voor een stijlvolle look én poseert ze samen met haar vriendinnen. Maar daarnaast toont ze dat niet alleen de juiste kledij van belang is: ook beweging, verzorging, voeding, passie en seks dragen bij tot een actief, energiek en stijlvol leven. 
Je hebt op je vijftigste je diploma van het leven pas behaald! Hoog tijd om er volop voor te gaan, te genieten, te ontdekken ... 

Fabulous 50 is het derde boek van Lien Degol. Eerder verschenen De juiste look op je werk en De juiste look op elke leeftijd.

Over de auteur

Over de auteur

Lien Degol (Leuven) is styliste en modecoach. Ze staat bekend om naar no-nonsense aanpak, en vertaalt de nieuwste trends naar het gewone leven, voor ieders portemonnee, voor man of vrouw, in alle maten, leeftijden en gewichten. Lien Degol heeft als styliste een onnavolgbaar parcours afgelegd voor alle zenders in Vlaanderen. Als tv-gezicht werkte ze de afgelopen jaren als modespecialiste mee aan tal van projecten en had ze haar eigen make-overprogramma’s. Bij Vitaya maakte Lien jaren geleden deel uit van het ‘V-team’. Daarna kon je haar aan het werk zien in het restyling magazine 'In Stijl met Lien' en het programma 'Schat, ik heb niets om aan te doen'. Ook aan de andere kant van de taalgrens is Lien actief, zo verzorgde ze de styling van The Voice Belgique. Website: www.liendegol.be
Details

Extra informatie

Auteur(s)Lien Degol
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-394-2
Cover typePaperback met flappen
FormaatNee
Aantal pagina's115
Publicatiedatum21 aug. 2015
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies