Durf! Bart Verhaeghe
Paperback
ISBN 978-94-6131-789-6
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

:


Korte inhoud

Details

Bart Verhaeghe is een geboren ondernemer, gedreven in alles wat hij doet – of het nu ondernemen, investeren, voetbal of in zijn maatschappelijk engagement is. Verhaeghe bestudeert, analyseert en neemt actie.

Hij begon zonder startkapitaal, stond aan de wieg van talloze ondernemingen en is vandaag voorzitter van Uplace, directeur van een familieholding, voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de Voetbalbond. Overal waar hij komt, ziet hij ruimte voor verbetering. En niet alleen in het bedrijfsleven.

Onbevangen kijkt Bart Verhaeghe om zich heen en stelt vast dat de maatschappelijke problemen – zoals de vergrijzing, de werkloosheidsval, migratie, de machteloosheid van politici en de stilstand van onze regio – ons boven het hoofd groeien. Zijn visie: indien we ondernemen stimuleren, het wetgevend kader herschikken en onze verantwoordelijkheidszin opkrikken, is er hoop. Voor Verhaeghe draait het daarin om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen. En misschien wel het belangrijkste: durf te leven.

Over de auteur

Over de auteur

Bart Verhaeghe is voorzitter van Uplace, leidt een familieholding, is voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de Belgische Voetbalbond.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Bart Verhaeghe
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-789-6
Cover typePaperback
Formaat14 x 21,5
Aantal pagina's224
Geplande publicatiedatum4 jun. 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies