De kracht van slapen

Inge Declercq
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-176-5
De kracht van slapen Inge Declercq
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-176-5
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 6 mei 2020


Korte inhoud

Details

Is er iets fijner dan een heerlijke nacht slaap om uitgerust aan je dag te beginnen? Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend, want maar liefst 1 op de 3 Belgen kampt met slaapproblemen.

In De kracht van slapen legt neurologe en slaapexpert Inge Declercq haarfijn uit hoe dat komt. Wist je bijvoorbeeld dat je slaap een weerspiegeling is van je leven overdag? Meer nog: door te letten op wat je doet wanneer je wakker bent, kun je je slaap een pak verbeteren. Dit boek leert je hoe je slaapmechanisme in elkaar zit, hoe je energiek wakker kunt zijn overdag én wat je kunt doen voor een herstellende nacht. Verder beantwoordt Inge Declercq vele vragen die haar patiënten stellen. Wat is mijn ideale slaaptijd? Wat doe ik het best voor ik ga slapen? Kan ik slaaptekort inhalen? En hoe pak ik het best mijn stress aan om beter te slapen?

De kracht van slapen biedt ook een oplossing voor slapeloze nachten. Wat doe je als je niet kunt slapen? En hoe los je ’s nachts vervelend lang wakker zijn op?

De talrijke tips en adviezen uit het boek worden geïllustreerd met verhalen uit de praktijk.

Over de auteur

Over de auteur

Dr. Inge Declercq is arts, neuroloog en gecertifieerd slaapexpert. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en oprichtster van SleepWell&StressLess. Ze geeft tal van workshops en seminaries aan bedrijven.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Inge Declercq
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-176-5
Cover typePaperback met flappen
Formaat16 x 24
Aantal pagina's256
Geplande publicatiedatum6 mei 2020
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies