De kleedkamer 2 Ruben Van Gucht
Paperback
ISBN 978-94-6131-980-7
€ 21,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

De kleedkamer is terug! 4 legendarische voorjaarsklassiekers en 2 Tourritten, 36 nationale én internationale wielerhelden, 36 unieke en meeslepende verhalen. De zes hoofdrolspelers van die bewuste ritten praten met Ruben Van Gucht en met elkaar over hun leven tijdens en na de koers. Zonder maskers en zonder schroom.

Niet alleen de protagonisten komen aan het woord, ook een indrukwekkende lijst binnen- en buitenlandse toppers, onder wie Johan Bruyneel, Sep Vanmarcke, Johan Vansummeren, Lars Boom, Patrick Lefevere, José De Cauwer, Fabian Cancellara, Alessandro Ballan, Andrei Tchmil, Walter Godefroot, Bernard Hinault, Herman Van Springel, Hennie Kuiper, Eric Vanderaerden, Steve Bauer en Sean Kelly.

Maar in De kleedkamer is het sportieve palmares niet het belangrijkste. Zonder fiets en in gewone kleren zijn zelfs de grootste wielerhelden mensen van vlees en bloed. Tijdens de montage sneuvelde er meer dan de makers lief is. Daarom biedt Ruben Van Gucht in dit boek ook een unieke blik in het hoofd en het hart van meer dan 30 topcoureurs én achter de schermen van deze topserie. Een absolute meerwaarde voor wie na De kleedkamer nieuwsgierig is naar meer

Over de auteur

Over de auteur

RUBEN VAN GUCHT is sportjournalist en presentator bij de VRT. Hij is onder meer het gezicht van De kleedkamer, Extra Time Koers en De Zevende Dag. Op Radio2 presenteert hij op zaterdagochtend de ontbijtshow De Weekwatchers. Eerder schreef hij al boeken over Johan Museeuw, Bernard Hinault, het Grote Sporza Quizboek, zijn eigen verhaal Sportman en De kleedkamer.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Ruben Van Gucht
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-980-7
Cover typePaperback
Formaat17 x 24
Aantal pagina's208
Geplande publicatiedatum8 mei 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies