De Frutsels Marieke Van Hooff
Hardcover
ISBN 978-94-623-4025-1
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Voorl. uitverkocht


Korte inhoud

Details

Heb je wel eens een ontbijttafeltoastmachine gezien? Of een appelpersmachine? Misschien heb je al een keer door één druk op de knop een noodhuis in elkaar gezet, of heb je al eens uit een soeprugzak gedronken. Nee? Dan wordt het hoog tijd dat je meneer en mevrouw Frutsel ontmoet. Ze zitten in dit boek, samen met hun gekke collectiehuisdieren: vijf tropische vogelsoorten, drie schapen, en natuurlijkGregory, de boa constrictor die ook in het Frutselhuis woont.

De Frutsels beleven allerlei avonturen, en dat komt op de eerste plaats door de onhoudbare frutseldrang van meneer Frutsel. Mevrouw Frutsel is maar wát trots op de frutseluitvindingen van haar man. Al zorgen die soms ook voor problemen…

Behalve de twaalfstemmmige aria, gezongen door een echt Frutselkoor,vind je nog een heleboel andere Frutselliedjes in dit Frutselboek. Ze zijn, net zoals de 14 grappige en onverwachte frutselavonturen, in elkaar gefrutseld door Marieke van Hooff. Marc-Aurèle Versini frustelde er een reeks frisse en tegelijkertijd hartverwarmende tekeningen bij.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Marieke Van Hooff
Illustrator Nee
ISBN 978-94-623-4025-1
Gewicht 838g
Cover type Hardcover
Formaat 205 x 250
Aantal pagina's Nee
Publicatiedatum 15 okt. 2013
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies