Confessies van een meestersmokkelaar Wim Van Den Eynde
Paperback
ISBN 978-94-6131-731-5
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Paulus Meyer was het kopstuk van ‘de bende van 700 miljoen’, een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld van de Lage Landen een tiental jaar regeerde, tot ze in 2007 werd opgerold. De bijnaam komt van het geschatte bedrag dat de bende heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. Acht maanden zat hij vast in Bangkok Hilton, een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Nu is hij weer vrij en blikt zonder taboes terug op zijn criminele carrière. ‘Ja, ik was fout,’ zegt hij, ‘maar ik heb the time of my life gehad.’

In Confessies van een meestersmokkelaar neemt Meyer ons mee naar de fascinerende wereld van de internationale illegale handel, met de Georgische georganiseerde misdaad op het Antwerpse Falconplein, Oost-Europese drugsbaronnen, de Britse maffia in Marbella en Marokkaans-Nederlandse drugskartels, én naar het paradijseiland Koh Samui in de Golf van Thailand, waar hij nog steeds een luxeresort bezit dat hij uit de handen van het gerecht heeft weten te houden.

‘Ik ben groot geworden zonder ooit geweld gebruikt te hebben’, zegt Meyer. Zijn briljante geest, zijn onmiskenbare charmes en zijn ondernemingszin zijn zijn troeven. Zijn levensverhaal leest als een schelmenroman.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Wim Van Den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-731-5
Gewicht1g
Cover typePaperback
Formaat14 x 21,5
Aantal pagina's344
Geplande publicatiedatum3 nov. 2017

 

Copyright © 2017 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies