catalogus zomer 2020
 Team Belgium Gezond zondigen en hartig genieten Drugs
Zomer 2020

Ook in deze uitzonderlijke zomer brengen uitgeverijen Polis, Van Halewyck en Pelckmans Pro een grote verscheidenheid aan nieuwe titels. Meer dan ooit zijn sterke fictie en verhelderende non-fictie voor volwassenen en kinderen broodnodig.

Bij uitgeverij Van Halewyck zetten we naar goede gewoonte in op sterke non-fictie, met een mix van culi, gezondheid, sport en maatschappij. Zo brengen we de heerlijke plantaardige recepten van Tartelies en een terugblik op 100 jaar Olympische Spelen in ‘Team Belgium’. Onderzoeksjournalist Teun Voeten biedt een ontluisterende blik op de Antwerpse drugswereld en dr. Inge Declercq zorgt voor een perfecte nachtrust.

 
 
 
Voorjaar 2020
Voorjaar 2020

Ons aanbod voor het voorjaar vindt u voor het eerst gebundeld in één brochure, geordend per thema. Meer dan ooit willen wij samen met onze fantastische auteurs en hun verhalen jong en oud aan het lezen krijgen én houden.

Bekijk de folder
Najaar 2019
Najaar 2019 - Kind en Jeugd

Van een duik in de archieven van Sinterklaas, een prachtig nieuw woordeloos boek van Jacques & Lise en een voorleesverhaal over de soepkomkunsten van Kapper Tom, tot een cadeaubox van Chrostin, spannende leesboeken voor alle leeftijden en de nieuwe Rachel Ignotofsky.

Bekijk de folder

 

Copyright © 2020 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies