Bakken zonder gluten Emmelou Green
Hardcover
ISBN 978-94-6131-714-8
€ 27,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 25 jan. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een glutenvrij dieet was nog nooit zo lekker! De smakelijkste glutenvrije croissants, brood, faux roggebrood, bijna-zuurdesems, red velvet cake… Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers toont dat een glutenvrij dieet niet betekent dat je ook maar iets hoeft te missen! In dit boek deelt zij al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks.

Over de auteur

Over de auteur

EMMELOU GREEN van de succesvolle blog Bakers and Fakers volgt al jaren een glutenvrij dieet. Als echte broodliefhebber en foodie in hart en nieren gaat zij op zoek naar smaakvolle glutenvrije alternatieven. Ze noemt het zelf ‘foodhacking’, want hoe vervang je gluten in een beproefd recept?
Details

Extra informatie

Auteur(s)Emmelou Green
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-714-8
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's240
Publicatiedatum25 jan. 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel
Inkijkexemplaar
Vorige pagina
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Preview: Bakken zonder gluten
Volgende pagina

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling