Bakken zonder gluten Emmelou Green
Hardcover
ISBN 978-94-6131-714-8
€ 24,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... In alles wat lekker is dus. Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel. Hoe begin je daaraan?

Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers toont dat glutenvrij helemaal niet gelijk hoeft te staan aan smaakloos. In Bakken zonder gluten deelt zij al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite geniet van overheerlijke croissants, Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst)

Over de auteur

Over de auteur

EMMELOU GREEN van de succesvolle blog Bakers and Fakers volgt al jaren een glutenvrij dieet. Als echte broodliefhebber en foodie in hart en nieren gaat zij op zoek naar smaakvolle glutenvrije alternatieven. Ze noemt het zelf ‘foodhacking’, want hoe vervang je gluten in een beproefd recept?
Details

Extra informatie

Auteur(s)Emmelou Green
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-714-8
Cover typeHardcover
Formaat17 x 24
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum25 jan. 2019

 

Copyright © 2018 - Van Halewyck maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies